Γενικά

«Φουλ» οι ανανεώσεις στην Ένωση Ιλίου

Με πέντε ανανεώσεις συνεχίστηκε η Πέμπτη στην Ένωση Ιλίου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των Κατερίνας Πετρουλάκη, Άρη Φουντά, Δημήτρη Βασαρμουλη, Θοδωρή Πανουσόπουλο και Κώστα Μανταλβάνο.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για μια ακόμη σεζόν με την πολύπειρη πασαδόρο Κατερίνα Πετρουλάκη.

Η Κατερίνα Πετρουλάκη βοήθησε τα μέγιστα την περυσινή σεζόν, ώστε η ομάδα βόλεϊ των γυναικών της Ένωσης Ιλίου να φτάσει μια ανάσα από την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου της Β’ Εθνικής, ενώ έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ.

Έτσι και φέτος θα αποτελέσει τον βασικό "πυλώνα", ώστε η ομάδα μας να επιτύχει κάθε στόχο που θα θέσει στην Β΄Εθνική και το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια μας, πάνω από όλα υγεία, και μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της».

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Άρη Φουντά, Δημήτρη Βαρσαμούλη και Θοδωρή Πανουσόπουλο.

Ο Άρης Φουντάς παραμένει για μια ακόμη σεζόν στην ομάδα μας, ώστε να την βοηθήσει να επιτύχει τον στόχο της, ένας αθλητής με ικανότητες τόσο στο περιφερειακό σκοράρισμα, όσο και κοντά στο καλάθι.

Ο Δημήτρης Βαρσαμούλης αποτέλεσε πέρυσι τη βάση των ψηλών της Ένωσης Ιλίου και, για μια ακόμη χρονιά, θα πορευτούμε μαζί στην προσπάθεια να επιτύχουμε κάθε στόχο που θα τεθεί.

Τελευταίος της τριάδας, αλλά από τους ταλαντούχους αθλητές και παιδί που προέρχεται από τις υποδομές της ομάδας μας ο γκαρντ Θοδωρής Πανουσόπουλος, ο οποίος και τη φετινή χρονιά θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ευχόμαστε και στους τρεις αθλητές μας υγεία, πάνω από όλα, και μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα μας και τη φετινή χρονιά να επιτύχει κάθε στόχο που θα τεθεί».

«Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για δεύτερη σερί σεζόν με τον σέντερ Κωνσταντίνο Μανταλβάνο.
Ο Κωνσταντίνος Μανταλβάνος είναι ένας ταλαντούχος αθλητής, ο οποίος ήρθε στην Ένωση Ιλίου την περυσινή σεζόν, δυναμώνοντας τη frontline της ομάδας μας και, μαζί με τον Δημήτρη Βαρσαμούλη, θα αποτελέσουν και φέτος τα ισχυρά "όπλα" μέσα στη ρακέτα.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Μανταλβάνο, πάνω από όλα υγεία, και να παραμείνει στο σύλλογό μας για πολλά χρόνια ακόμη, οδηγώντας μαζί την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x