Gossip

Φουρέιρα-Μποτία: Ερωτας στα χρόνια του «Fuego»

Η πρώτη γνωριμία, ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο χωρισμός, η επανασύνδεση και η συγκατοίκηση

Λισαβόνα, 2018. Στο Skybar του πεντάστερου ξενοδοχείου «Tivoli» ο Αλμπέρτο Μποτία πίνει το ποτό του και είναι νευρικός. Νευρικός και αγχωμένος εν όψει του διαγωνισμού της Eurovision. Η Ελένη Φουρέιρα κάθεται απέναντί του ήρεμη και χαλαρή. Νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της. Του μιλά τρυφερά ενώ ασχολείται με το κινητό της και του υπόσχεται ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Αλμπέρτο Μποτία θέλει η αγαπημένη του να φύγει από την πορτογαλική πρωτεύουσα έχοντας κατακτήσει την κορυφή. Τα στοιχήματα άλλωστε έχουν αρχίσει να γέρνουν προς το μέρος της. Είναι η μεγάλη της ευκαιρία, καθώς το «Fuego» και η εκρηκτική της εμφάνιση μπορούν όχι μόνο να εκτινάξουν τη δημοτικότητά της στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά και να αποτελέσουν το εισιτήριό της για μια καριέρα στην Ευρώπη, όπου θα συνεχίσει την αθλητική του πορεία και ο ίδιος μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό. Αδιαφορώντας για τα μάτια που είναι καρφωμένα πάνω τους, της πιάνει διακριτικά το χέρι και της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Λίγη ώρα αργότερα αποχωρούν για τη σουίτα τους. Αυτή είναι η σκηνή που μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στη Λισαβόνα με αφορμή το μεγαλύτερο μουσικό event της Ευρώπης.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν τον πρώην άσο του Ολυμπιακού τρελά ερωτευμένο με την εκπρόσωπο της Κύπρου, ο Μποτία βρισκόταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και του διαγωνισμού στη Λισαβόνα. Ταξίδεψε μαζί της και παρέμεινε εκεί μέχρι τον τελικό. Αν και δεν έφτασαν σε υπερβολές, οι δυο τους απέφευγαν επιμελώς τις κοινές εμφανίσεις και τους φωτογραφικούς φακούς, καθώς δεν ήθελαν τυχόν σχόλια για τη σχέση τους να επισκιάσουν τις αποθεωτικές κριτικές για την παρουσία της Φουρέιρα στον εγχώριο αλλά και τον διεθνή Τύπο, οι οποίες μετά τον ημιτελικό έκαναν λόγο για την αποκάλυψη της Ευρωπαίας Μπιγιονσέ. Αλλωστε από την αρχή της σχέσης τους, που μετρά ήδη ενάμιση χρόνο, η διακριτικότητα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο απεσταλμένος του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON στη Λισαβόνα Κώστας Παπαποστόλου ανέφερε σχετικά: «Δεν καθόταν δίπλα της. Ηταν εκεί, αλλά κάπου πιο διακριτικά. Δεν τον είδαμε καν να μπαίνει στο στάδιο. Προσέχουν πολύ οι δυο τους ώστε να μη γίνουν στόχος. Ακόμα και στο ίδιο ξενοδοχείο όπου έμεναν, έμπαιναν από διαφορετικές εισόδους, πρόσεχαν πάντα για το αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν γύρω τους κάμερες. Εχουν τα μάτια τους τετρακόσια!».


Αν και ταξίδεψαν μαζί στη Λισαβόνα και έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, φρόντιζαν να μπαίνουν από διαφορετικές εισόδους ώστε να μη γίνουν στόχος

Το βράδυ του τελικού οι δυο τους βρέθηκαν για τελευταία φορά λίγο πριν το πούλμαν της κυπριακής αποστολής αναχωρήσει για την «Altice Arena». Εκείνη του υποσχέθηκε ότι θα κάνει την καλύτερη εμφάνισή της. Εκείνος αγωνιούσε, καθισμένος στις κερκίδες της αρένας μαζί με κάποιους ισπανόφωνους φίλους του. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έβαλε ποτέ τη φωτογραφία του στο καμαρίνι της δεν εμπόδισε τα media της Ευρώπης να τους κάνουν θέμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, περιοδικά, sites και αθλητικός Τύπος αναφέρονταν στη σέξι Φουρέιρα που εδώ και καιρό έχει... βάλει γκολ στην καρδιά του γοητευτικού Ισπανού και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Η ηλεκτρονική έκδοση του ισπανικού «Ηello!», γνωστού ως «Hola!», όπως και η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδας της Ισπανίας «Marca» ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία είναι ζευγάρι με την εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision. Οι δυο τους ζουν μια ρομαντική σχέση αγάπης. Η Φουρέιρα δεν είναι απλά σέξι, είναι η Ελληνίδα Μπιγιονσέ!».

Εδώ και καιρό συζούν στο διαμέρισμά της Φουρέιρα στη Γλυφάδα, αλλά σύντομα το πρόγραμμα θα αλλάξει, μια και ο γοητευτικός άσος των γηπέδων φεύγει από την Ελλάδα, ενώ η ισπανική βερσιόν του «Fuego» έχει σκαρφαλώσει στα charts της Ισπανίας. Ολα εξαρτώνται από το ποια θα είναι η ομάδα με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο ο Μποτία


Μπορεί να μην ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όμως ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ήδη θρύλος στα social media - και όχι μόνο

Η γνωριμία, τα σπαγγέτι και τα βέλη του έρωτα

Ο Αλμπέρτο Τομάς Μποτία Ραμπάσκο γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1989 στη Μούρθια. Σε μικρή ηλικία, η έκδηλη ευκολία του στον χειρισμό της μπάλας έκανε τους ειδικούς να κάνουν λόγο για παιδί-θαύμα, οδηγώντας στην εισαγωγή του στις Ακαδημίες της Ντεπορτίβο Μπενιέλ και αργότερα της Ρεάλ Μούρθια. Το όνομά του άρχισε να γίνεται γνωστό στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Ευρώπης όταν η Μπαρτσελόνα τον ενέταξε στο δυναμικό της. Η 30ή Μαΐου του 2009 έμελλε να αλλάξει για πάντα την καριέρα του, καθώς έκανε την παρθενική του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της Μπάρτσα, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Ζεράρ Πικέ. Το τέλος της σεζόν βρήκε τον Μποτία πρωταθλητή και κυπελλούχο Ισπανίας, καθώς επίσης και πρωταθλητή Ευρώπης, αφού η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολούθησε η απρόσμενη μεταγραφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Την 1η Αυγούστου του 2014 η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ισπανού παίκτη αντί του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 2 εκατ. ευρώ.



Ο Μποτία γρήγορα απέδειξε ότι είχε εγκλιματιστεί άψογα στο νυχτερινό... κλίμα της Ελλάδας. Μαζί με τους συμπαίκτες του Ρομπέρτο Χιμένεθ και Παϊτίμ Κασάμι ήταν μια ανήσυχη ανδρική τριπλέτα που τα βράδια κυκλοφορούσε με σκοπό την ατόφια διασκέδαση και το φλερτ. Το ποδοσφαιρικό τρίο είχε αποτελέσει και θέμα στον εγχώριο Τύπο όταν άρχισε να κάνει παρέα -μεταξύ άλλων διασημοτήτων- και με τη Χριστίνα Παππά. Την εποχή εκείνη μάλιστα στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια ακουγόταν ότι η στενή σχέση του Μποτία με τη Νάνσυ Αλεξιάδη ίσως είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Η γνωριμία του με την Ελένη Φουρέιρα έγινε κάποιο βράδυ του 2016 στα μπουζούκια, όχι όμως με εκείνη στην πίστα. Ο Παϊτίμ έκανε τις συστάσεις και ο Αλμπέρτο ένιωσε μαγεμένος. Εκείνη έπαιζε νωχελικά με τα μαλλιά και το κινητό της και εκείνος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από πάνω της. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, εκείνο τον καιρό δεν έμοιαζε διαθέσιμη καθώς είχε χωρίσει πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη. Οπως είχε γίνει γνωστό τότε μέσω δημοσιευμάτων, ο χωρισμός τους ήρθε απρόσμενα, αφού υποτίθεται ότι το ζευγάρι ήταν ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης του στην εκκλησία, ενώ τα σενάρια για την ύπαρξη τρίτου προσώπου έδιναν κι έπαιρναν. Σημασία έχει ότι το πάθημα από τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική της ζωή έγινε μάθημα για την ποπ τραγουδίστρια, η οποία πλέον διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ, προσέχοντας οποιαδήποτε κίνηση ή σχόλιο αφορά τις σχέσεις της.


Τα ισπανικά media τους αφιερώνουν πολλά δημοσιεύματα, όπως το γνωστό περιοδικό «Hola!» που τιτλοφορεί το ρεπορτάζ του: «Eλένη Φουρέιρα, το φαβορί της Eurovision που βγαίνει με Ισπανό ποδοσφαιριστή»

Ο Μποτία, όμως, δεν αποθαρρύνθηκε. Μη θέλοντας να χάσει την επαφή μαζί της και έχοντας εμπιστοσύνη στα θέλγητρα της εξωτερικής του εμφάνισης και του μεσογειακού του ταμπεραμέντου, αποφάσισε να την κυνηγήσει. Είχαν ήδη βρεθεί δυο-τρεις φορές με τρίτους, όταν η Ελένη αποφάσισε να τον καλέσει ένα βράδυ στο σπίτι της για φαγητό. Ατομα από τον κύκλο του Ισπανού ποδοσφαιριστή αποκαλύπτουν ότι οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά πάνω από ένα πιάτο σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα. Η Φουρέιρα δεν παρασύρθηκε αυτή τη φορά από τον ενθουσιασμό της και κατάφερε να κρατήσει τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απέφυγε να εμφανιστεί στο «Καραϊσκάκη» όπου έπαιζε ο Μποτία, ενώ λίγους μήνες αργότερα δήλωσε: «Οταν ξεκινάει κάτι με έναν άνθρωπο δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Οταν μια γνωριμία μετρά έξι μήνες, δεν μπορώ να βγω να πω “είμαι ευτυχισμένη, είναι ο άνθρωπός μου”. Το θεωρώ λάθος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι καλά».Τον Ιανουάριο του 2017 το ζευγάρι γιόρτασε μαζί τα 28α γενέθλια του ποδοσφαιριστή. Η Ελένη Φουρέιρα έλαμπε μέσα στη σέξι τουαλέτα της, ήρεμη και γεμάτη ευγνωμοσύνη για τη σταθερά ανοδική πορεία της καριέρας της, αλλά και για την ολοκλήρωση που ένιωθε μέσα από την προσωπική της ζωή. Δεν δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί σε κοντινούς της ανθρώπους ότι βρήκε «το πολυπόθητο λιμάνι», το οποίο μάλιστα έμελλε να βρίσκεται στον Πειραιά και να... παίζει στον Ολυμπιακό. Εκείνο το βράδυ των γενεθλίων του Μποτία ήταν μια αποκάλυψη και για τους δυο τους. Είχαν καταλήξει πια πως -παρότι συνεννοούνταν αποκλειστικά στα αγγλικά- αυτό που υπήρχε μεταξύ τους δεν ήταν μια εφήμερη σχέση, μια επιπόλαιη περιπέτεια με ημερομηνία λήξης.

Εκείνος, αν και τον ακολουθεί η φήμη του ανθρώπου που αποφεύγει τις άσκοπες σπατάλες, αποδείχθηκε εξαιρετικά γαλαντόμος μαζί της, υλικά αλλά και συναισθηματικά. Οπως σχολιάζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του: «Ζει και αναπνέει για τη Φουρέιρα. Είναι τρελαμένος μαζί της! Από τότε που τη γνώρισε ξέχασε και τα ξενύχτια και τις περιπέτειες με διάφορες και το... κοινωνικό ξόδεμα. Νιώθει πραγματική φωτιά στην καρδιά του για εκείνη!».

Ο καβγάς, ο χωρισμός των τριών εβδομάδων και η συγκατοίκηση

Εξαίρεση στον κανόνα των μη κοινών κοσμικών εμφανίσεων ήταν η γιορτή στο bar-restaurant «Βalux», την οποία είχε διοργανώσει ο Μποτία με κάποιους συμπαίκτες του για τον Αργεντινό συνάδελφό τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες, τον επονομαζόμενο Τσόρι. Οι δυο τους ωστόσο κατάφεραν να αποφύγουν τις κοινές φωτογραφίες ακόμη και στα social media των φίλων τους, οι οποίοι φάνηκε ότι σεβάστηκαν την επιθυμία τους σχολιάζοντας: «Οποιοδήποτε ενσταντανέ με την τραγουδίστρια και τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή θα είναι απλά ένα ακόμη αναμνηστικό της βραδιάς. Κοινό πλάνο δεν θα υπάρξει ούτε στα Instagram stories». Εκείνο το βράδυ οι παίκτες του Ολυμπιακού εντυπωσιάστηκαν από την -άγνωστη στους περισσότερους- σχέση του συμπαίκτη τους. Κάποιος μάλιστα πλησίασε τον Μποτία για να του εκφράσει τον θαυμασμό του για το κορμί και την ομορφιά της συντρόφου του.

Λίγες μέρες αργότερα, όμως, φήμες ήθελαν το ζευγάρι να τσακώνεται άγρια και να χωρίζει. Οι κοινοί τους φίλοι δεν ήξεραν τι είχε συμβεί, αλλά γνωρίζοντάς τους υπέθεταν ότι αν ίσχυαν οι φήμες περί χωρισμού, αυτός θα ήταν μια επιπολαιότητα της στιγμής και γρήγορα θα τα ξανάβρισκαν. Οπως και έγινε, τρεις ατελείωτες για τους δυο τους εβδομάδες αργότερα. Ο πρόσκαιρος αυτός χωρισμός δυνάμωσε τα αισθήματα του ενός για τον άλλο και ισχυροποίησε τη σχέση τους. Πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να συζήσουν. Αλλωστε, αν και εκείνος διατηρούσε πολυτελές σπίτι στα νότια προάστια, προτιμούσε να περνά την ημέρα αλλά και τα βράδια του στο διαμέρισμά της Ελένης στην περιοχή της Γλυφάδας. «Είκοσι εφτά βράδια τον μήνα βρίσκεται στο σπίτι της και τρεις στο δικό του», λένε κοινοί γνωστοί. Δεν ήταν όμως μόνο το σπίτι της που προτιμούσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και τους φίλους της, αποφεύγοντας πλέον τους συναδέλφους και παλιούς «συνενόχους» του στις νυχτερινές ατασθαλίες του παρελθόντος. Ο hair stylist Χρήστος Μπαϊραμπάς, ο στυλίστας Μάρκος Ανδριώτης και ο μακιγιέρ Παντελής Τουτουντζής είναι τα άτομα απολύτου εμπιστοσύνης της Ελένης Φουρέιρα, που αποτελούν και τον στενό πυρήνα του φιλικού της κύκλου. Για τις εξόδους του το ζευγάρι προτιμά ήσυχα και απόμερα μέρη στα νότια προάστια, όπου δεν κινδυνεύει από τους παπαράτσι, όπως το εστιατόριο «Ιθάκη» και το cafe-restaurant «Moorings» στη Βουλιαγμένη. Τον χειμώνα μάλιστα που εκείνη τραγουδούσε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο κέντρο «Αθηνών Αρένα», την επισκέφτηκε μόλις τρεις φορές και πέρασε την περισσότερη ώρα στο καμαρίνι της, όπου τον είδαν μόνο οι στενοί της συνεργάτες και ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις.




«Γνωστή και ως Μπιγιονσέ της Ελλάδας, η Ελένη Φουρέιρα, φαβορί της Eurovision με την Κύπρο, είναι σύντροφος του Ισπανού ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία»: Οι ισπανικές αθλητικές εφημερίδες, όπως η κορυφαία «Marca», γέμισαν με φωτογραφίες του hot ζευγαριού από το Instagram

Το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Νάξο οι παπαράτσι κατάφεραν -επιτέλους- να τους απαθανατίσουν μαζί. Σύμφωνα με το περιβάλλον της ποπ σταρ, και οι δυο τους αισθάνθηκαν εξαιρετικά άβολα όταν το ειδύλλιό τους έγινε κεντρικό θέμα σε τηλεοπτικά σαλόνια, καθώς κάτι τέτοιο εγείρει για την ίδια και θέμα καλλιτεχνικού εκτοπίσματος. Βεβαίως, όσο ο καιρός περνάει και οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί, οι άμυνές τους αμβλύνονται και κάποιο τέτοιο περιστατικό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Η ίδια η Φουρέιρα σε συζήτηση που είχε με συνάδελφό της στα πρόσφατα Mad Awards λίγο προτου φύγει με το MINI Cooper της, εκμυστηρεύτηκε ότι ο Αλμπέρτο Μποτία δεν είναι σαν τους άλλους αλλά ένας υπέροχος άνθρωπος και ο άνδρας που την κάνει ευτυχισμένη.
Η ευτυχία τους ωστόσο διαταράχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν πληροφορήθηκαν ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού δεν είχε την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μποτία, το οποίο και έληγε. Ετσι, αμέσως μετά τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία αναχώρησε για την Ισπανία προκειμένου να ξεκινήσει την αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης. Το ζευγάρι πλέον βιώνει την αγωνία της επόμενης μέρας, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος δεν θα τους επιτρέψει τη συμβίωση εκτός ελληνικού εδάφους.




Ηδη από τον Δεκέμβριο του 2017 η Ελένη Φουρέιρα, απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Late Night» κατά πόσον θα ακολουθούσε τον σύντροφό της στο εξωτερικό εάν εκείνος άλλαζε ομάδα, είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο αυτό για εμένα. Στην εποχή που εγώ κάνω καριέρα θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τόσα πολλά πράγματα για να μπορώ να παρατήσω αυτό που χτίζω ακόμη».

Την ίδια απάντηση έδωσε και σε πρόσφατη συνέντευξή της μετά τη Eurovision, όπου πλέον η ερώτηση παύει να είναι υποθετική, καθιστώντας σαφές ότι ο κόπος τον οποίο έχει καταβάλει για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον αναμφισβήτητο έρωτά της για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή με τα λάγνα μάτια και το θεληματικό πιγούνι. Την ίδια στιγμή η ισπανική βερσιόν του «Fuego» από τα χείλη της Φουρέιρα έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts της Ιβηρικής Χερσονήσου, ενώ ήδη το κορίτσι-φωτιά ετοιμάζει αγγλόφωνο άλμπουμ αλλά και singles σε ελληνικό και ξένο στίχο. Εκείνο που εύχεται πια η σέξι σταρ -μετά τη λήξη του πυρετού της Eurovision και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με τα χρώματα της Κύπρου- είναι ένα καλό συμβόλαιο για τον σύντροφό της σε μια χώρα όπου θα μπορεί να τον επισκέπτεται συχνά, καθώς, όπως λέει, και εν όψει της προοπτικής για επαγγελματικό άνοιγμα στην Ευρώπη, θα λείπει συχνά, αλλά θα έχει ως βάση πάντοτε την Ελλάδα. Εξάλλου όπως λένε και οι προφητικοί στίχοι του «Fuego»: «Cause I'm way up and I ain't comin' down, keep taking me higher».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x