Επικαιρότητα

«Φως» σε δύο ανεξιχνίαστα άγρια εγκλήματα από το Ανθρωποκτονιών

Δύο υποθέσεις με έναν 75χρονο και έναν 21χρονο Αφγανό

Δύο άγρια εγκλήματα με θύματα έναν 75χρονο στο κέντρο της Αθήνας και έναν 21χρονο Αφγανό, εξιχνίασε το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Η πρώτη περίπτωση αφορά στη δολοφονία 75χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο διαμέρισμα που διέμενε στην Αθήνα.

Δράστης είναι 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου ο 29χρονος και ενώ βρισκόταν στην κατοικία του 75χρονου διαπληκτίστηκε μαζί του.

Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο 29χρονος κατάφερε με μαχαίρι 26 χτυπήματα, στο σώμα του 75χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την οικία, αφαιρώντας το κινητό τηλέφωνο του θύματος και το μαχαίρι.

Από την έρευνα των αστυνομικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά στην ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονου υπηκόου Αφγανιστάν, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος την 2α Ιουνίου 2017 στην Αθήνα και κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Δράστες είναι δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 24 και 26 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του αντίστοιχου Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, πριν προλάβουν να διαφύγουν με πλαστά έγγραφα στην Τουρκία.

Όπως προέκυψε οι συλληφθέντες την 2α Ιουνίου 2017 συναντήθηκαν με τον 21χρονο στην Αθηνά και διαπληκτίστηκαν έντονα. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων κάρφωσε δύο φορές το μαχαίρι στον 21χρονο, ενώ ο άλλος τον χτυπούσε με μπουνιές.

Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δράστες εξαφανίστηκαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την Αθήνα. Μάλιστα, για τον εντοπισμό τους συγκροτήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας ειδική ομάδα, η οποία επέκτεινε την έρευνα και σε άλλες περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x