Επικαιρότητα

Φωτιά πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα της Κυριακής σε δύσβατο σημείο, πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς.

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα της Κυριακής σε δύσβατο σημείο, πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς στην Λακωνία.

Πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής με 29 άτομα έχει φθάσει στο μέτωπο της φωτιάς και επιχειρεί, ενώ προμηθεύεται νερό από έξι πυροσβεστικά οχήματα που κατάφεραν να προσεγγίσουν το μέτωπο όπου υπάρχει οδική πρόσβαση.

Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μονεμβασιάς Ηρακλής Τριχείλης, «τα πράγματα πάνε καλά με την φωτιά και δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.»

Όσον αφορά τα αιτία της πυρκαγιάς σε τόσο απόμερο μέρος, ο αντιδήμαρχος δήλωσε πως οι κάτοικοι πιστεύουν ότι ενδεχομένως να φταίει κάποιο από τα βεγγαλικά που ρίχτηκαν εκείνη την ώρα στον ουρανό της πόλης, λόγω του εορτασμού της επετείου της Απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς από τους Τούρκους, στις 23 Ιουλίου του 1821.









Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x