Επικαιρότητα

Γάλλος φιλόσοφος υποστηρίζει ότι ο Τεν Τεν είναι ασεξουαλική γυναίκα!

Είπε ότι αυτή τη θεωρία την εμπνεύστηκε διαβάζοντας στα παιδιά του ένα βιβλίο για το γεγονός ότι ο Όμηρος ήταν γυναίκα - «Ο δημιουργός του Τεν Τεν το έκανε επίτηδες»

Ένας Γάλλος φιλόσοφος ισχυρίστηκε ότι ο αγαπημένος χαρακτήρας κόμικς Τεν Τεν ήταν στην πραγματικότητα ένα κορίτσι, και «πιθανώς ασεξουαλικό».

Ο Vincent Cespedes, ο οποίος είναι επίσης ζωγράφος, πιανίστας και συνθέτης, είναι συγγραφέας δοκίμιων σε διάφορα θέματα και προκάλεσε αναστάτωση στον κόσμο των κόμικς, αφού ανακοίνωσε ότι ο έφηβος δημοσιογράφος/ντετέκτιβ, που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια ανά τον κόσμο, είναι κορίτσι - και, μάλιστα είπε ότι ο Βέλγος δημιουργός, Herge και οι φίλοι του, το γνώριζαν.

Ο 44χρονος γράφει ότι η φάρσα είναι «τόσο τεράστια» που «οι μεγαλύτεροι από τους τεντενόφιλους [οπαδοί του Tεν τεν], από τον φιλόσοφο Jean-Luc Marion μέχρι τον σκηνοθέτη Steven Spielberg , δεν το έχουν εντοπίσει ακόμη».
Ο Cespedes λέει ότι ο Tεν Τεν είναι «μια αντρογυναίκα με κόκκινο κεφάλι και μπλε μάτια» και «πιθανώς ασεξουαλική». Και μάλιστα αποκάλυψε από πιο βιβλίο, το οποίο διάβαζε με τα παιδιά του, του ήρθε αυτή η θεωρία:

«Είχα τελειώσει ένα βιβλίο από τον Raymond Ruyer που δείχνει ότι ο Όμηρος είναι γυναίκα, είχα κάποιο σκεπτικό στο μυαλό μου, και όταν πήρα το βιβλίο του Τεν Τεν μου φαινόταν αμέσως προφανές», δήλωσε στη Γαλλική Huffington Post.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x