Mini Football

Γεμάτο αγωνιστική δράση το N'Joy UNI-League

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Minifootball Φοιτητών και Σπουδαστών, οι αγώνες στις 6 από τις 10 πόλεις της χώρας πιστοποιούν και πάλι το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης!

Έντεκα αγώνες στην Αθήνα με εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως η νίκη της Παρτάλ Μαδρίτης, το “διπλό” της Παλαιστινιακής Κοινότητας και η εντυπωσιακή ισοπαλία τις Ρεμάλ Μαδρίτης με την Παπέι Σεν Ζερμέν “σφράγισαν την αγωνιστική!

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών στην Αθήνα:
ΠΑΡΤΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-BUKANEIROS 6-5
ΠΑΜΒΑΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 5-8
CSKA VODKAS-ΕΡΥΘΡΟΣ 8-5
ΑΣΩΜΑΤΟΙ-ΝΑΥΑΓΟΙ 2-9
ΧΛΑΜΟΥΤΣΕΣ-ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ 2-6
ΑΠΕΠ-ΔΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 6-13
ΓΕΩΠΟΡΝΟΙ-ΑΜΠΑΛΙΑΡΗΔΕΣ 3-0 Α/Α
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-FILOTHEI 5-8
ΡΕΜΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΑΠΕΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 5-5
ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ-FIFA 4-8
ΤΕΦΑΑΤΖΗΔΕΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 11-7

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με 22 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν λοιπόν ίσως το πιο ονειρεμένο δώρο της διοργάνωσης, αν φυσικά εξαιρέσουμε την πρόκριση στο miniEURO 2015, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που σαν εμπειρία έχει αξία... ανεκτίμητη.

Στην Θεσσαλονίκη, η ομάδα ''Συκιές fc'' αν και κάνει τη παρθενική της εμφάνιση στο τουρνουά έχει καταφέρει να μείνει αήττητη στα 4 πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνη στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β' ομίλου και να αφήνει υποσχέσεις για μία καλή πορεία. Στο ματς Χίος fc-Walkers (11-10) οι δύο ομάδες πρόσφεραν αρκετό θέαμα σκοράροντας 21 γκόλ αλλά στο τέλος η νίκη χαμογέλασε στην ομάδα ''Χίος fc'' η οποία συμμετέχει στο τουρνουά για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ρ.Ε.Τ.-Rossoneri:6-15
Παπάδες-The legends:3-4
ΑΚΜΙ FC-Agroriders:4-3
Drink team-Συκιές fc:4-6
Κιλκιστάν-ΠΑΕ Νοσηλευτικής:8-7
ΙΕΚ Δέλτα-Madridistas:7-8
Χίος fc-Walkers:11-10
Δε Borussia-Atletico CY:4-7
Αelcoholics-Larissa city:5-9
Volos fc-Outsiders:19-3
Χαβαλένθια-Αλάνια fc:4-6
Volos fc-Puchu fc:6-5

Στον Βόλο, τα τρία ματς που διεξήχθησαν είχαν τον χορταστικό απολογισμό των 36 γκολ:
Άπλυτοι-Οιπότες:5-3
Κανονιέρηδες-Μικelo:10-3
Εrasmus fc-Ανυπότακτες καρδιές:4-11

Στο Ηράκλειο Κρήτης, τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα ''Τουρίστες'' η οποία είχε να αντιμετωπίσει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, τους “Ιπτάμενους” που συμμετέχει για 3η συνεχόμενη σεζόν στο τουρνουά και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί!! Παράλληλα, η ομάδα ''Αναλώσιμοι'', πρωταθλήτρια Ηρακλείου τη σεζόν 2012-2013 κάνει την επανεμφάνισή της διεκδικώντας για άλλη μια φορά το τίτλο τον οποίο κατέκτησε πέρυσι η ομάδα Just Cavali

Καραμπουζουκλήδες-Ζαβαρακατρανέμια:9-14
Τουρίστες-Ιπτάμενοι:3-3
Ηοmo-Lumo-Άγαμοι..θύται:12-4
Rossoneri-Αναλώσιμοι:3-6
Μπέμπηδες-Milton Keynes Dons fc:4-4

To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N ’ JOY UNI - League.

Στην Χαλκίδα το αποτέλεσμα του αγώνα Κουκουμάφκες-Selesao 5-0 αδικεί την ομάδα ''Selesao'' η οποία φέτος έχει αλλάξει το ρόστερ της κατα 80% σε σχέση με πέρυσι αλλά είχε να αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του περσινού τελικού, τους ''Κουμάφκες''. Στο άλλο ματς είχαμε Βότκα Juniors-Sparkle 5-10

Και τέλος, τα αποτελέσματα του Ρεθύμνου, με τον αγώνα Δυναμό Ψόφιας-Μπαρτσελιώμα να κρίνεται στο γκολ:
Κανονιέρηδες-Leeds:16-3
Δυναμό ψόφιας-Μπαρτσελιώμα:7-6
Καυλαντούρες-Αψυχολόγητοι:15-2
Αστέρας φιλοσοφικής-Αvengers:5-5
Eντατικάρα-La M amunia:3-7

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του N ’ JOY UNI - League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του miniEURO 2015, Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF ( European Minifootball Federation ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x