Ισπανία

Γερή πρόταση και «πόρτα» σε Μουρίνιο για Μέσι

Πρόταση ύψους 150 εκατ. € για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι φέρεται να είχε καταθέσει η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου.

Πιο κοντά από όλους τους υποψήφιους «μνηστήρες» του Λιονέλ Μέσι φέρεται να βρέθηκε η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως μεταδίδουν σήμερα τα καταλανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, η Sport υποστηρίζει ότι ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν πρόβαλλε ως το απόλυτο φαβορί για να κάνει δικό της τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, οι Λονδρέζοι κινήθηκαν με μία εξωπραγματική πρόταση για να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έπεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να δώσει 150 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον διεθνή άσο, αλλά οι «μπλαουγκράνα» απάντησαν αρνητικά και στη συνέχεια προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018.

Από εκεί και πέρα, η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, καθώς η Τσέλσι διέθεσε το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για να ενισχυθεί σε αρκετές θέσεις του υπάρχοντος ρόστερ της, με κυριότερη εκείνη του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x