Επικαιρότητα

Γεροβασίλη: Βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής

Για «φαιδρή προβοκάτσια που ξεπερνά κάθε προηγούμενο» μιλά η γαλάζια παράταξη

Σε πόλεμο δηλώσεων και ανακοινώσεων προχώρησαν η Όλγα Γεροβασίλη και η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ψηφοφορίες που έλαβαν χώρα στη Βουλή, για την εκλογή προέδρου και αντιπροέδρων.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε: «Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο».

«Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων», κατέληξε.

Νέα Δημοκρατία: Φαιδρή προβοκάτσια που ξεπερνά κάθε προηγούμενο

Για πρακτικές «πόλωσης και φανατισμού» έκανε λόγο από τη μεριά της η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Είναι γνωστές οι πρακτικές πόλωσης και φανατισμού που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τη φαιδρή προβοκάτσια που πρόβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος πρόεδρος της Βουλής, κ. Ν. Βούτσης», υπογραμμίζεται στην απάντηση της γαλάζιας παράταξης, η οποία επικαλείται τις σχετικές δηλώσεις του κ. Βούτση.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x