Χάντμπολ

Γεωργιάδης: «Ξεχωριστή η νίκη κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο»

Στη ξεχωριστή σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ κόντρα σε ένα αντίπαλο, όπως η ΑΕΚ, στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ αναφέρθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως είναι ιδιαίτερη τιμή να είσαι προπονητής σε μια ομάδα, όπως η «Ένωση» και θεωρεί δίκαιη την επικράτηση του ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα του διαχειρίστηκε καλύτερα την αναμέτρηση μετά τη διακοπή και περιμένει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και για σήμερα και για ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Κάθε προπονητής θα ήθελε μία ομάδα, όπως η ΑΕΚ, με πίστη και μαχητικότητα, με όλη τη σημασία της λέξης. Ακριβώς για αυτό, έχει ξεχωριστή σημασία η νίκη μας. Αξίζουν συγχαρητήρια για όσα καταφέρνουν να διαχειριστούν έως σήμερα και να φτάσουν στον τελικό.

Σε ότι αφορά στην ομάδα μου, πήρε άξια το παιχνίδι, αφού κατάφεραν οι παίκτες μου να διαχειριστούν καλύτερα τον τελικό. Όσα έγιναν, δεν μας αφήνουν να χαρούμε όσο θα θέλαμε. Αυτά δεν είναι προβλήματα του χάντμπολ, αλλά του ελληνικού αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα.

Αφιερώνω το Κύπελλο στη μάνα και τη γυναίκα μου. Στην πρώτη, γιατί με έβαλε στα γήπεδα και τη γυναίκα μου, γιατί με έφερε στον ΠΑΟΚ. Ο πατέρας μου θα περιμένει το πρωτάθλημα».

Ο MVP του τελικού, Αλέξης Αλβανός, συμπλήρωσε πως: «Συγχαρητήρια θερμά στην ΑΕΚ όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι, αλλά για όλη τη φετινή προσπάθεια. Είναι ζηλευτοί για το πως αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Κατακρίνουμε όποιον οπαδό θέλει να αμαυρώσει το άθλημά μας, το οποίο είχε μία σπουδαία ευκαιρία να διαφημιστεί.

Θέλουμε γεμάτα γήπεδα για να προωθήσουμε το άθλημά μας, απευθυνόμενοι στον υγιή κόσμο. Νιώθω λύπη για τα επεισόδια και πρέπει να βρεθεί λύση για να αντιμετωπιστούν. Από ‘δω και πέρα, κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x