Επικαιρότητα

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας κρατούσε τη Novartis ως προεκλογική εφεδρεία αλλά…

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε δυσμενέστερη θέση, καθώς μολονότι «έστησε» την υπόθεση Novartis δεν έδρεψε πολιτικό όφελος και πλέον κουβαλά το άγχος της σκευωρίας.

Την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας κρατούσε την υπόθεση Novartis ως πολιτική εφεδρεία για την προεκλογική περίοδο όμως το Σκοπιανό τον υποχρέωσε να την χρησιμοποιήσει πιο γρήγορα και πρόχειρα, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαφορετικά, εκτίμησε ο κ. Γεωργιάδης, ο πρωθυπουργός θα είχε φροντίσει να φτιάξουν καλυτέρα τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, τους οποίους αποκάλεσε «ψευδομάρτυρες».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε δυσμενέστερη θέση, καθώς μολονότι «έστησε» την υπόθεση Novartis δεν έδρεψε πολιτικό όφελος και πλέον κουβαλά το άγχος της σκευωρίας, το Σκοπιανό και τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Τα ξημερώματα η Ολομέλεια της Βουλής παρέπεμψε και τα 10 πολιτικά πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis σε προανακριτική επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει το ενδεχόμενο τέλεσης των αδικημάτων της δωροδοκίας, δωροληψίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Οι δέκα κάλπες στήθηκαν μετά από περίπου 20 ώρες συνεδρίασης, η οποία χαρακτηρίστηκε από υψηλούς τόνους και έντονες αντιπαραθέσεις, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί ανοιχτά την κυβέρνηση για στήσιμο και χειραγώγηση της υπόθεσης για πολιτικό όφελος.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x