F1

Για πάντα στη Mercedes ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον θέλει να παραμείνει στη Mercedes μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Τέλος στα σενάρια της “silly season”, που κάνουν λόγο για πιθανή «ανταλλαγή» μεταξύ Φέτελ και Χάμιλτον έβαλε ο Βρετανός πιλότος της Mercedes.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε γνωστή την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του μέχρι το τέλος της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Όταν εντάχθηκα στην ομάδα δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο ωραία, ανεξαρτήτως από τα αποτελέσματα απολαμβάνω το περιβάλλον. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το περιβάλλον δεν υπάρχει σε καμία άλλη ομάδα. Η Mercedes προσέχει πολύ τους οδηγούς της. Θα φύγω από την ομάδα όταν σταματήσω την καριέρα μου.», είπε ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Χάμιλτον αναφέρθηκε και σε άλλες ομάδες, τις οποίες θαυμάζει όπως την βρετανική Williams, την McLaren, που βρισκόταν πριν πάει στη Mercedes, τονίζοντας ότι: « Παρακολουθώ ομάδες, τις οποίες θαυμάζω. Παρακολουθώ τη Williams και θα ήταν ωραίο μια μέρα να πήγαινα στη Williams, και να βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή. Η παρουσία μου στη McLaren, όταν και πετύχαμε πολλά πράγματα, ήταν φανταστική εμπειρία».

Ο Βρετανός αναφέρθηκε και στη Ferrari, διαψεύδοντας και τα σενάρια που τον «στέλνουν» στη Scuderia από το 2019, επισημαίνοντας ότι: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός από τη Ferrari που θα μπορούσε κάποια στιγμή να με ενδιέφερε, αλλά μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι, οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω και αυτά τα οποία αντιπροσωπεύει η ομάδα».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x