Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για τη Σίτι μια ήττα θα είναι διαχειρίσιμη, για τη Λίβερπουλ όμως όχι!

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα της Λίβερπουλ στο Σαν Πάολο με τη Νάπολι δεν αλλάζει τα δεδομένα του μεγάλου αγώνα της Κυριακής με τη Σίτι. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα της Λίβερπουλ στο Σαν Πάολο με τη Νάπολι δεν αλλάζει τα δεδομένα του μεγάλου αγώνα της Κυριακής με τη Σίτι, αφού αυτό το μεγάλο ματς θα σηματοδοτήσει το κατά πόσο πραγματικά η φετινή είναι η σεζόν που το πρωτάθλημα μπορεί να επιστρέψει μετά από 29 χρόνια στο «Άνφιλντ».

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Σίτι θα επισκεφτεί την Κυριακή το μοναδικό γήπεδο στην Αγγλία όπου δεν έχει νικήσει στην εποχή των Αράβων από τον Αύγουστο του 2008 και έπειτα! Σε όλες τις άλλες έδρες έστω μια φορά έχει κατορθώσει να πάρει νίκη αλλά το «Άνφιλντ» παραμένει κρανίου τόπος. Και όχι μόνο επί Αράβων αλλά γενικά αφού από το 1958 μέχρι σήμερα σε 60 ολόκληρα χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταφέρει να νικήσει μόνο το 1981, τη δεύτερη μέρα Χριστουγέννων με 3-1 και τον Μάη του 2003 με 2-1 στην έδρα της Λίβερπουλ! Απίθανη παράδοση που ακούγεται σχεδόν σαν ψέμα!

Η Λίβερπουλ από εκεί πάντως που πήγαινε σφαίρα με έξι νίκες στο πρωτάθλημα και άλλη μια στο Champions League έως πριν δυο εβδομάδες, τώρα μετράει τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη! Η ήττα από την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ ακολουθήθηκε από την ισοπαλία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εκεί όπου το απίθανο τέρμα του Στάριτζ έσωσε το αήττητο αλλά αμέσως μετά ήρθε η κάκιστη εμφάνιση και το γκολ του Ινσίνιε στο τέλος για να χάσει στη Νάπολι με 1-0. Ο κόσμος είναι έτοιμος να δικαιολογήσει τα πάντα στον βωμό του πρώτου πρωταθλήματος από το 1990 αλλά τα ανησυχητικά σημάδια είναι ξεκάθαρα στον τοίχο και φαίνονται!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x