Γιώργος Ζαχαριάδης

Για την ανανέωση του ΠΑΟΚ σας μίλησα;

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για τον ΠΑΟΚ που θα φτιάξει από το τώρα το… μέλλον του με τις ανανεώσεις των 30… φεύγα.

Ένα θέμα είναι η ανανέωση των συμβολαίων του ΠΑΟΚ, για ποδοσφαιριστές που δεν τους λες… νεογνά, ούτε που σκέφτεσαι ότι θα χτίσεις την ομάδα του μέλλοντος.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Επειδή έχουν περάσει τα 30 και δεν είναι πλέον στην καλύτερη ποδοσφαιρική τους ηλικία, αλλά, σκέφτονται ότι κάποια στιγμή, άλλοι αργότερα, άλλοι νωρίτερα, θα πρέπει να επενδύσουν τα χρήματα που κονόμησαν και στον ΠΑΟΚ και άλλου.

Με λίγα λόγια έχουν στον εγκέφαλό τους ήδη μερικές σκέψεις αν όχι οριστικά συμπεράσματα για το τι ακριβώς θα κάνουν μετά το τέλος της καριέρας τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ερώτηση αφορά προφανώς όλους αυτούς που θέλουν και επιμένουν σε ποδοσφαιριστές προχωρημένης ηλικίας, για να παίξουν ένα σκασμό παιχνίδια και να γίνουν ηγέτες σε διαδικασία στην οποία χρειάζονται γερά και φρέσκα πνευμόνια.

Πώς να φανταστώ τον ΠΑΟΚ να διαπρέπει και να βγαίνει στην Ευρώπη με σκοπό τους ομίλους του Tσάμπιονς λιγκ, όταν θα έχει και πάλι τον Κρέσπο, δίπλα στον Βαρέλα. Ή θα πρέπει να περιμένει από τον Μάτος και τον Μπίσεσβαρ, των 30 plus να τρέξουν ,α κόψουν, να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Οι νεότεροι θα ους καταπιούν.

Ίσως με τη λογική ότι θα μείνουν με καλύτερους οικονομικούς όρους και θα γίνουν η χρυσή εφεδρεία, για να βοηθήσουν την επόμενη γενιά, έχει κάτι να πει. Αλλά, ποιά είναι η επόμενη γενιά.

Δεν την βλέπω., μερικοί είναι εδώ., αλλά, όχι… όλοι τους. Μάλλον θα κάνει πάλι ένα σωρό μεταγραφές ο Μίχελ και αυτό είναι που το φοβάμαι περισσότερο. Θα κάνει κι ο ΠΑΟΚ επανεκκίνηση και δεν ξέρω τελικά από πού ακριβώς θα πιάσει την άκρη του νήματος.

Πως θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα, ενδεχομένως μετά την κατάκτηση του τίτλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x