Βόλεϊ

Για το πρώτο βήμα με Γενισέι ο Ολυμπιακός

Το αποτέλεσμα που θα του δώσει πολλές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών θέλει ο Ολυμπιακός την Τρίτη στις 14:00 κόντρα στη Γενισέι Κράσνογιαρσκ στη Σιβηρία.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή έφτασε στο παγωμένο Κράσνογιαρσκ τα ξημερώματα της Δευτέρας και συνάντησε θερμοκρασία -21 βαθμούς Κελσίου. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ρωσικού εδάφους με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει όλες τις αθλήτριές του ετοιμοπόλεμες για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο επαναληπτικός στο «Μελίνα Μερκούρη» θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Γενισέι το 2017 στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τότε, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» και, παρά την ήττα τους στον επαναληπτικό στη Σιβηρία με 3-0 σετ, κατέκτησαν το «χρυσό» σετ και προκρίθηκαν στον τελικό.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής δήλωσε τα εξής: «Δουλέψαμε αρκετά στο διάστημα της διακοπής για τα παιχνίδια που έρχονται, με πρώτο αυτό που έχουμε μπροστά μας κόντρα στη Γενισέι. Έχουμε σχηματίσει εικόνα για την αντίπαλό μας, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση, αφού μας ενδιαφέρει να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Η Άνα Ζιβογίνοβιτς συμπλήρωσε πως: «Ταξιδέψαμε στο Κράσνογιαρσκ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Γενισέι δεν είναι κακή ομάδα σίγουρα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε το καλύτερο δυνατό βόλεϊ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x