Βόλεϊ

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης με Ντιεκίρχ ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της φετινής ευρωπαϊκής της πρεμιέρας στο Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» θα ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους κόντρα στην Ντιεκίρχ από το Λουξεμβούργο, την οποία και θα υποδεχτούν στου Ρέντη την Τετάρτη στις 18:00.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενόψει του δεύτερου ματς στη χώρα της Benelux στις 15 του μήνα.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει απουσίες.

Η Σάσκα Χίπιε τόνισε πως: «Επιτέλους, ξεκινάει και η ευρωπαϊκή σεζόν. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λάβουμε μέρος στο διοργάνωση του Challenge Cup, το οποίο κατακτήσαμε πέρυσι. Πρώτος μας αντίπαλος είναι η ομάδα από το Λουξεμβούργο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά των αγώνων και, στη συνέχεια, την πρόκριση.

Φέτος, ξεκινάμε πιο νωρίς στη σεζόν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε και την Τετάρτη τους οπαδούς μας να έρθουν στου Ρέντη να μας δουν και να φωνάξουν για τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x