Βόλεϊ

Για τον Στράτο και τον Αλέξανδρο τα μετάλλια

Στους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη θα δώσουν τα μετάλλια οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου, οι οποίοι κατέκτησαν την κορυφή στο πρώτο Masters Beach Volley που έγινε στη Θεσσαλονίκη

Οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου κατέκτησαν την κορυφή στην Πρεμιέρα των τουρνουά Masters Beach Volley 2015, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μετά από σπουδαίες μάχες που έγιναν στο «Αvant Garde Sports Club»στην Καρδία Θεσσαλονίκης, η ομάδα εθνικού σχεδιασμού επιβλήθηε 2-0 (21-15, 21-14) των Ανδρώνικου Βανδώρου και Γιάννη Χαριτωνίδη και κατέκτησε το πρώτο τουρνουά.

Πάντως, οι δύο αθλητές του μπιτς βόλεϊ δεν ξέχασαν τους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη, οι οποίοι παραμένουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από τροχαίο που είχαν την περασμένη Κυριακή, αφού δήλωσαν πως θα τους απονείμουν τα μετάλλια.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου σημείωσε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρώτο τουρνουά Masters που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μου, Δημήτρη. Είμαι εκτός από χαρούμενος και συγκινημένος αυτήν την στιγμή για την κατάκτηση αυτού του τίτλου. Τα μετάλλια αυτά θα μεταφερθούν αμέσως στο νοσοκομείο και θα δοθούν στα παιδιά, γιατί είναι αυτοί που αξίζουν να τα φορέσουν, καθώς δίνουν την δική τους μάχη την τελευταία εβδομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, ο οποίος έκανε και την απονομή στους νικητές του τουρνουά της Πρεμιέρας των Masters, είπε για την διοργάνωση: «Στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας η διέξοδος που μας δίνουν οι αθλητικές εκδηλώσεις αποκτούν μεγαλύτερη αξία», και κατέληξε λέγοντας: «Η ΕΟΠΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει όλο το καλοκαίρι».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x