Γενικά

Γιαννακόπουλος: «Να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού ΑΟ»

Τους στόχους για το 2019 ανέφερε, στο περιθώριο της σημερινής Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που έλαβε χώρα σήμερα (15/01) το απόγευμα, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση Δ.Σ. του «πράσινου» ΤΑΑ, η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου και η τροποποίηση του καταστατικού.

Το τροποποιημένο καταστατικό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι πλέον στα πρότυπα όλων των κορυφαίων Συλλόγων εναρμονισμένο πλήρως με τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό.

«Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται», ήταν η δήλωση του προέδρου της «μάνας του λόχου» του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση είχαν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την εγγραφή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x