Stoiximan Super League

Γιαννούλης: «Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα φανεί ακόμη καλύτερος»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος στη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν δήλωσε ο Κώστας Γιαννούλης στην κάμερα της Nova.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος στη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν δήλωσε ο Κώστας Γιαννούλης στην κάμερα της Nova.

«Είμαι χαρούμενος που έκανα και ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνδυάστηκε με νίκη. Έπρεπε να μπούμε σοβαροί στο παιχνίδι και να μην μείνουμε στο αποτέλεσμα της Τρίτης γιατί ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Όπως είπε και ο κόουτς χρειαζόμασταν το δεύτερο γκολ ώστε να είμαστε πιο άνετοι. Ήρθε λίγο αργά αλλά ευτυχώς φτάσαμε στη νίκη», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε για τη διαφορετική εικόνα που έδειξε χθες ο Ολυμπιακός συγκριτικά με αυτή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ήταν και έλλειψη δυνάμεων αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Είχαμε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, ήρθε ένα γρήγορο γκολ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη σε θέμα ευκαιριών. Πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια στην έδρα μας», τόνισε.

«Πολλοί ήταν επιφυλακτικοί γιατί η ομάδα έκανε πολλές μεταγραφές και δεν θα ήταν έτοιμη αλλά αποδείξαμε και στον κόσμο αλλά και στους εαυτούς μας ότι με τη δουλειά και την προσπάθεια όλα γίνονται. Δουλεύουμε στην προπόνηση και ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα φανεί ακόμη καλύτερος στην Ελλάδα και την Ευρώπη», ανέφερε και συνέχισε αναφερόμενος στις πρώτες του ημέρες ως μέλος του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα είναι απίστευτη εμπειρία να αγωνίζεται στον πρωταθλητή Ελλάδος και να συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω ακόμη χρόνο για να προσαρμοστώ. Θα είμαι καλύτερος στη διάρκεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x