Γιώργος Ζαχαριάδης

Γιατί δεν προσλαμβάνεται ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sportfm.gr για τον Αγγελο Αναστασιάδη που θα μπορούσε να φανεί πολύ χρήσιμος στις καλύτερες μέρες του ΠΑΟΚ.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Για όσα έχει πει κι όσα έχει κάνει, κυρίως στην προπονητική του καριέρα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, έχει κριθεί. Για αυτά που έχει αφήσει πίσω του, για τα επιτεύγματά του, θα γράψει η ιστορία μερικές σελίδες και θα αναφέρουν το όνομά του, θα έχει ενεργή συμμετοχή και κρίσιμες στιγμές του ΠΑΟΚ και θα είναι πάντα, αυτό που γνωρίζουμε, ένα ΠΑΟΚτσής.

Τα λέω όλα αυτά, αφού προηγουμένως, μου θύμισε ότι δεν έπαψε να αγαπά αυτή την ομάδα, όσο κρίσιμη κι αν ήταν η τελευταία περίοδος, λόγω του προβλήματος υγείας της συζύγου του. Δεν έμεινε μακριά της, δεν απομονώθηκε, αλλά, παρακολουθούσε την πορεία της και επειδή, όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94.6: “Μιλάω με τον Ιβάν Σαββίδη. Έχει βάλει τον πήχη ψηλά και έχει στόχους. Επειδή τον γνώρισα, δεν φοβάται την Αθήνα. Είναι τόσο δυνατός και έχει τόσο κατασταλαγμένα πράγματα στο μυαλό του, τα έχει δει και ακούσει όλα, έχει μάθει. Δεν τα γνωρίζει όλα πολύ καλά, αλλά γνωρίζει τα περισσότερα. Έχει δυο νέα παιδιά, δύο γιους που έχουν αρχίσει και μπαίνουν ενεργά στα πράγματα”.

Θα μείνω στην... “Αθήνα”. Είναι τελικά η Αθήνα που εξακολουθεί να εμποδίζει τον ΠΑΟΚ, είναι το όπλο του Ιβαν, είναι, όπως έλεγε παλιότερα ο ΠΑΟΚ, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ;

Είναι η Αθηνά, όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει, είναι κι ο ΠΑΟΚ, κι όλα αυτά μαζί τοποθετούν τον ΠΑΟΚ σε μια θέση παρακάτω από την πρώτη της κατάταξης και δεν θα κατακτήσει ποτέ το πρωτάθλημα;

Μα αν είσαι φαβορί, δεν θα πρέπει να το επιβεβαιώσεις έστω και μια φορά και να κατακτήσεις αυτό το δύσμοιρο το πρωτάθλημα, να το χαρείς όσο τίποτε άλλο και να νοιώσεις δικαιωμένος που σπατάλησες ένα κάρο εκατομμύρια;

Ο Άγγελος είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και αν η επαφή του με τον Ιβάν ήταν ουσιαστικότερη, θα υπήρχαν κοινά σημεία για να συνεργαστούν και δεν θα περιορίζονταν σε μια φιλική επαφή.

Με τον Άγγελο στο διοικητικό σχήμα, έστω κι αν ο ίδιος δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από το γκρουπ των προπονητών, ο ΠΑΟΚ θα ήταν κερδισμένος. Εφόσον βέβαια θα υπήρχε λογική διαχείριση των χαρακτηριστικών του, εφόσον θα εισέπραττε ο ΠΑΟΚ ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει αυτός ο ΠΑΟΚτσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x