Betmasters

Γιατί να γραφτούμε σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες;

Για να βρίσκεις όλες τις ευκαιρίες, πρέπει να είσαι γραμμένος σε όλες τις εταιρίες. Στο στοίχημα, πρέπει να βγάζουμε από τη «μύγα ξύγκι».

Σε στοιχηματικές συζητήσεις που κάνω με την παρέα μου, αλλά και γενικότερα με παίκτες, το πρώτο ερώτημα που γίνεται πάντα είναι: "κερδίζεις;". Και το δεύτερο σχεδόν πάντα είναι: "σε ποια εταιρεία παίζεις;". Η αλήθεια είναι πως η απάντηση σε αυτά τα δύο ερωτήματα είναι αλληλένδετη. Κερδίζεις μόνο αν παίζεις στις σωστές εταιρείες. Και το ερώτημα που γεννάται αμέσως είναι: "Ποιες είναι οι σωστές εταιρείες;". Η απάντηση είναι πιο ξεκάθαρη κι από τον αυγουστιάτικο ουρανό της Αθήνας: ΟΛΕΣ.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις από το να είσαι γραμμένος σε όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Αξίζει τον κόπο της εγγραφής σε πολλούς bookmakers, αφού με αυτό τον τρόπο μειώνουμε κατά πολύ την γκανιότα.

Και εξηγώ: Δεν υπάρχουν καλές ή κακές εταιρείες, αλλά μόνο καλές ευκαιρίες. Και αυτές τις ευκαιρίες τις βρίσκουμε όταν η γκάμα των εταιρειών που είμαστε γραμμένοι, είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται. Υπάρχει άνθρωπος στη σημερινή εποχή που θέλει, για παράδειγμα, να αγοράσει μια τηλεόραση για το σπίτι του και πάει σε ένα κατάστημα και παίρνει ότι του δώσουν; Όχι βέβαια. Όποιος το κάνει, είναι βαθιά νυχτωμένος ή υπεράνω χρημάτων. Εγώ προσωπικά μπαίνω σε όλες τις σελίδες τύπου skroutz και σχεδόν πάντα παίρνω την καλύτερη τιμή της αγοράς. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνεται και με το στοίχημα. Όταν πιστεύουμε πολύ σε ένα σημείο δεν πρέπει να βρίσκουμε αμέσως μια εταιρεία και να το παίζουμε. Πρέπει να ψάχνουμε σε όλες τις εταιρείες που μπορούμε να παίξουμε, ώστε να βρούμε την καλύτερη απόδοση. Και οι διαφορές, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ μεγάλες. Δεν υπάρχει σοβαρός παίκτης στοιχήματος που να εξαρτάται από ένα μόνο bookmaker.

Γιατί αυτό συμβαίνει ουσιαστικά όταν είσαι γραμμένος σε μία ή δύο εταιρείες. Να εξαρτάσαι απολύτως από τις ορέξεις τους. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να δείτε τι ακριβώς γίνεται: Έστω οτι μας αρέσει ένα διπλό με απόδοση 1,95. Θέλουμε να παίξουμε 100 ευρώ για να βγάλουμε 95 κέρδος. Σε κάποια άλλη εταιρεία που δεν ήμασταν γραμμένοι το διπλό παίζεται με 2,02. Επομένως η διαφορά του κέρδους θα είναι επτά ευρώ. Εκεί βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη διαφορά στις κρατήσεις των καταθέσεων και των αναλήψεων μεταξύ των εταιρειών, ώστε να υπολογίσουμε την καθαρή διαφορά του κέρδους. Σκεφτείτε λοιπόν, το ίδιο πράγμα να επαναληφθεί 100 φορές. Μιλάμε για 700 ευρώ διαφορά (7Χ100), μόνο και μόνο γιατί εμείς πάμε τυφλά σε μια εταιρεία και δεν είμαστε γραμμένοι σε ΟΛΕΣ, για να ξέρουμε οτι πάντα έχουμε την καλύτερη απόδοση της αγοράς. Απλά πράγματα δηλαδή, με τα οποία μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος. Δεν είναι κρίμα να κερδίζεις, και πάλι, ουσιαστικά, να χάνεις χρήματα;

Άλλος πολύ σημαντικός λόγος είναι η κάλυψη στο live betting. Για παράδειγμα παίζουμε ένα διπλό μπόμπα με απόδοση 11,50 και η ομάδα στην οποία ποντάραμε προηγείται στο σκορ στο 10'. Τότε, η απόδοση του διπλού κατευθείαν πέφτει στο 5,00 και ανεβαίνει αυτόματα ο άσος και το Χ. Ας πούμε οτι είχαμε παίξει 50 ευρώ. Αν λοιπόν τελείωνε το ματς με 0-1 θα παίρναμε 11,50Χ50= 575. Φυσικά, ο σωστός παίκτης θα πάει να καλύψει, μικραίνοντας το κέρδος του, αλλά σιγουρεύοντας το στοίχημα. Το 1Χ δίνεται πλέον με 1,60. Για να καλύψουμε και να είμαστε κερδισμένοι ότι και να γίνει, διαιρούμε το 575 με το 1,60 και βρίσκουμε περίπου 360. Επόμενο βήμα είναι να παίξουμε τα 360 ευρώ στο 1Χ και ότι και να γίνει θα έχουμε κερδίσει 575 ευρώ, έχοντας ποντάρει συνολικά 410.

Μια χαρά κέρδος δηλαδή και χωρίς κανένα άγχος. Το ζήτημα είναι οτι αν είμαστε γραμμένοι σε πολλές εταιρείες, μπορούμε να αυξήσουμε αυτό το "σίγουρο" κέρδος, ψάχνοντας καλύτερη απόδοση για το αρχικό διπλό, αλλά και για το 1,60 του 1Χ. Δηλαδή, αν καταρχήν βρίσκαμε το διπλό στο 12,00 σε κάποια άλλη εταιρεία και στη συνέχεια η κάλυψη γινόταν στο 1,70, τότε η διαφορά του κέρδους θα ήταν ως εξής. 12Χ50=600 --> 600/1,70=352 --> Άρα με συνολικά 402 ευρώ πονταρίσματος θα έχουμε βγάλει 600. Δηλαδή κέρδος 198 ευρώ. Προηγουμένως, με το ίδιο ακριβώς ποντάρισμα, στο ίδιο ακριβώς σημείο, θα είχαμε βγάλει καθαρό κέρδος 165 ευρώ. Επομένως, το συμπέρασμα που βγαίνει πάλι, είναι να μην χαρίζουμε εύκολο κέρδος στους bookmakers, με κάτι που εύκολα μπορούμε να κάνουμε. Να γραφτούμε σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες.

Πληροφορίες και αξιολόγηση για τις online εταιρίες στοιχήματος από τους "ειδικούς" του betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x