Κώστας Νικολακόπουλος

Γιατί ο Χάσι ζητάει έναν μέσο τύπου Ζιλέ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού ζητάει έναν μέσο τύπου Ζιλέ.

• Γίνεται συζήτηση για την επιλογή του Χάσι να ζητήσει κι ένα ακόμη κεντρικό χαφ, πλην του Οφόε-ήδη μάλιστα προέκυψε από το γαλλικό και το βελγικό Τύπο το όνομα του Ζιλέ της Ναντ και πρώην της Άντερλεχτ.

• Και γίνεται συζήτηση γιατί ο Ολυμπιακός έχει στο δυναμικό του αρκετούς κεντρικούς χαφ. Προφανώς, όμως, όχι ακριβώς αυτό που θέλει ο Χάσι, για να μην του αρκούν οι υπάρχοντες και να αναζητάει έναν τύπου Ζιλέ. Δηλαδή, έναν έμπειρο παίκτη, ψηλό, ικανό ανασταλτικά, αλλά και με δυνατότητα στο σκοράρισμα.

• Απ΄ ότι μπορώ να καταλάβω ο Χάσι ψάχνει πώς θα…ψηλώσει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ειδικά ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Η ομάδα έχει, βλέπετε, αρκετούς παίκτες, που άλλους δεν τους λες και…πρώτο μπόϊ κι άλλοι δεν είναι τέλος πάντων ψηλά παιδιά. Τόσο στα άκρα της άμυνας (Φιγκέϊρας, Ομάρ, Κούτρης), όσο και στο κέντρο και πιο μπροστά (Μαρτίνς, Σιώπης, Μάριν, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Γιαννιώτας, Ανδρούτσος).

• Θέλει λοιπόν ο προπονητής του Ολυμπιακού κι άλλα ψηλά παιδιά. Ειδικά στον άξονα. Ένας παίκτης σαν τον Ζιλέ η, ο ίδιος ο Ζιλέ (1μ86), θα ταίριαζε σε αυτό το πράγμα.

• Να θυμίσω ότι μία από τις μεγάλες αρετές του Μιλιβόγεβιτς ήταν το ψηλό παιχνίδι, όπως και το σκοράρισμα. Κι αυτή την στιγμή, τις συγκεκριμένες ικανότητες από τα υπάρχοντα κεντρικά χαφ του Ολυμπιακού τις έχει, ως ένα βαθμό, μόνο ο Ρομάο-κι επίσης ως ένα βαθμό κι ο Κασάμι, που όμως για διάφορους λόγους δεν φαίνεται να υπολογίζεται

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x