Βόλεϊ

Γιούρι Φιλίποφ: «Μου είπαν να κάνω αυτό που μου λένε, αλλιώς θα χάσω την δουλειά μου»

Αποκαλυπτικός όσον αφορά τους λόγους που τον έκαναν να παραιτηθεί από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιούρι Φιλίποφ, με την έλλειψη σεβασμού και αξιοπρέπειας να κυριαρχούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλίποφ στο novasports.gr:

Για τον λόγο που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ: «Όταν κάποιος σου λέει “να κάνεις αυτό που σου λέμε αλλιώς θα χάσεις τη δουλειά σου»”, νομίζω ότι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να φύγεις για την αξιοπρέπεια σου από την ομάδα. Αυτό έκανα και εγώ. Δεν άντεξα. Σε λάθος άνθρωπο βρήκαν να κάνουν υποδείξεις»

Για την περσινή χρονιά: «Πέρσι, η αλήθεια είναι, ότι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Έκανα τη δουλειά μου και αυτό ήταν. Φέτος δεν ήταν έτσι. Περίμενα η διοίκηση να πάρει μέτρα για την απειθαρχία των Κουβανών κάτι που δεν έγινε. Αισθάνθηκα σαν να είναι προστατευμένοι από κάποιους ανθρώπους. Εγώ στο κομμάτι της πειθαρχίας δεν έκανα πίσω…».

Για την συνεργασία του με τον κ. Τσαλόπουλο:
«Τι μπορώ να πω για τον κ. Τσαλόπουλο. Κύριος με Κ κεφαλαίο. Φοράει παντελόνια, κρατάει το λόγο του και είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται για την ομάδα. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία»

Για τον αν μετάνιωσε που ανέλαβε πέρσι τον «Δικέφαλο του Βορρά:
«Εγώ έκανα ότι μπορούσα, δεν μετάνιωσα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πέρσι πήραμε το Κύπελλο και φέτος έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό μάλλον δεν έφθανε. Κάποιοι παράγοντες δεν θέλουν να αλλάξει η ομάδα. Τα ίδια γίνονται κάθε χρόνο, δυστυχώς. Προβλήματα οικονομικά δεν είχα. Ακόμη και αν είχα ειλικρινά δεν θα το έλεγα. Όμως δεν μπορούσα να αντέξω αυτό που γινόταν. Είναι κάποιες αξίες τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι από αθλητής»
Για τον διάδοχο του: «Όποιος και να έρθει δεν θα είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό που γίνεται. Εγώ πάντως του εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία. Σε αυτόν και στην ομάδα».


Για την αντιμετώπιση που είχε από τον ίδιο ο γιος του Ντίμα: «Εγώ με τον Ντίμα έχουμε οικογενειακή σχέση μόνο εκτός γηπέδου. Στο γήπεδο ήταν παίκτης και εγώ προπονητής. Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να έχει πασέρ τον Ντίμα, τον πασαδόρο της Εθνικής ομάδας, Κάθε προπονητής θα τον ήθελε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x