Πόλο

Γκάφα με τα δελτία το Περιστέρι: Έχασε το ματς στα χαρτιά

Δεν διεξήχθη η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΝΟ Χανίων στην Κρήτη, λόγω γκάφας των φιλοξενούμενων με τα δελτία των αθλητών.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα των Χανίων έχασε το Περιστέρι, αφού το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για την έκτη αγωνιστική της Α1 ανδρών δεν διεξήχθη, λόγω της σοβαρής παράληψης των γηπεδούχων να κρατούν τα πρωτότυπα δελτία των αθλητών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ΝΟ Χανίων να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 5-0.

«Λόγω μη προσκόμισης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης, ο αγώνας δεν τελέστηκε και κατοχυρώνεται στον ΝΟ Χανίων μετά την παρέλευση 30 λεπτών. Ο αλυτάρχης Νίκος Βλαζάκης, οι διαιτητές Νίκος Μπουδραμής και Γιώργος Πολυχρονόπουλος», ανέφερε χαρακτηριστικά το Φύλλο Αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να προμηθευτούν αντίγραφα των δελτίων, ώστε το παιχνίδι να ξεκινήσει κανονικά, όμως κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με τους κανονισμούς, αφού είναι απαραίτητο να προσκομιστούν τα πρωτότυπα έγγραφα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x