Βόλεϊ

Γκόμεζ: «Απόλαυσα κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ, σέβομαι την απόφαση διοίκησης-προπονητή»

«Φορτισμένο» αντίο από Γκόμεζ. Ο 35χρονος άσος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι έδειξε τι μπορεί να κάνει και πως σέβεται την απόφαση του συλλόγου. Τι είπε ο Αντώνης Τσαλόπουλος.

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Ερνάν Γκόμεζ.

Μέσω συνέντευξης Τύπου, στην οποία είχε δίπλα του τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Αντώνη Τσαλόπουλο, ο «φορτισμένος» Βενεζουελάνος άσος, είπε το «αντίο» του στον «δικέφαλο του Βορρά».

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό και την διοίκηση και έπρεπε να το σεβαστώ», επεσήμανε ο Γκόμεζ και πρόσθεσε ότι θα του λείψει το «Παλατάκι».

«Δύσκολη απόφαση, μεγάλος αθλητής, ξεχωριστή προσωπικότητα», επεσήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Τσαλόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Ερνάν Γκόμεζ: «Δεν έχω πολλά λόγια να πω, απόλαυσα το κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Όλοι είδατε τι έγραψα στον λογαριασμό στο Instagram και δεν έχω να πω πολλά παραπάνω. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό και την διοίκηση και έπρεπε να το σεβαστώ. Εγώ εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο, να πετύχουν τους στόχους τους και ξέρουν ότι θα μου λείψουν.

Είναι από τις δύσκολες στιγμές της ομάδας, το ήξερα ότι μετά τον τραυματισμό μου, ότι είχα 50% πιθανότητες να επιστρέψω και 50% να σταματήσω. Έδωσα μάχες, αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα, θα μου λείψουν πολλά από εδώ
», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν λίγο αμφιλεγόμενα τα συναισθήματα, υπήρξαν μηνύματα ότι έλεγαν ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου κρατάω τα θετικά σχόλια, την μεγάλη αγάπη του κόσμου, είμαι απλά ένας αθλητής που προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Θα κρατήσω σχέσεις με τα παιδιά, με όλους όσους συνεργάστηκα εδώ και με ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Σε ότι αφορά το τι θα του λείψει περισσότερο; Όταν παίζεις στο Παλατάκι και είναι γεμάτο, είναι κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Ο χρόνος θα δείξει τι θα μου λείψει περισσότερο. Σας ευχαριστώ για όλα
».

Αντώνης Τσαλόπουλος: «Είναι μια διαφορετική συνέντευξη, μέχρι τώρα παρουσιάζαμε μόνο παίκτες, δυστυχώς ήταν… γραπτό να το ζήσουμε και αυτό… Ειλικρινά τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι προσωπικά και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη θέση, γιατί έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση και ο λόγος ήταν ο χρόνος που χρειαζόταν ο Γκόμεζ.

Βλέπετε τα παιχνίδια τρέχουν, το ένα είναι πίσω από το άλλο, οι στόχοι ήταν δεδομένοι και μετά από πάρα πολύ μεγάλη σκέψη, καταλήξαμε ότι έπρεπε δυστυχώς να πάρουμε την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο διαφορετικό. Όπως είπα πριν, ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί ο Γκόμεζ πέρα από αθλητής, ήταν και ένας άνθρωπος ο οποίος πριν 3 χρόνια, με την τότε διοίκηση και με άλλους παίκτες, κατάφεραν να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα, την ανέβασαν από τα χαμηλά επίπεδα και την έκαναν πρωταθλήτρια.

Για το λόγο αυτό, ο Γκόμεζ είναι και θα μείνει για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα, πέρα από μεγάλος αθλητής που είναι.Ο Χάρι είναι και θα είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα πέρα από αθλητής που δύσκολα θα το βρούμε ξανά, αλλά η ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει και μπορεί να ξανασυναντηθούμε.

Υπογραμμίζω ότι ο χρόνος δεν επαρκούσε ώστε να μπορέσει να ωφεληθεί η ομάδα από τις υπηρεσίες του Γκόμεζ. Του εύχομαι υγεία στον ίδιο προσωπικά, αλλά και στην οικογένειά του και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα του. Να αφήσουμε ο χρόνος να δουλέψει ευεργετικά και για τις δυο πλευρές και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον»


Για το αν πρόκειται για την πιο δύσκολη απόφαση που έχει πάρει: «Ειλικρινά όχι. Εδώ και ένα χρόνο πιστεύαμε ότι ο Γκόμεζ πάλι θα επανέλθει γιατί το πιστεύαμε ότι θα επιστρέψει στα υψηλά δεδομένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x