Γερμανία

Γκουαρντιόλα: «Καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο»

Καμία μεταγραφή δεν πρόκειται να κάνει η Μπάγερν τον Ιανουάριο σύμφωνα με τον προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος επίσης επισήμανε ότι οι Σακίρι και Χόιμπεργκ δεν θα φύγουν από την ομάδα.

Καμία προσθήκη δεν θα κάνει στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι η Μπάγερν Μονάχου, όπως αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ ενώ τόνισε ότι οι Σακίρι και Χόιμπεργκ δεν πρόκειται να πωληθούν τον Ιανουάριο.

«Δε θα κάνουμε κάποια προσθήκη τον Ιανουάριο. Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ μου. Λιγότεροι παίκτες σημαίνει και λιγότερα προβλήματα. Επίσης ο Σακίρι και ο Χόιμπεργκ δεν θα φύγουν τον Ιανουάριο. Θα μείνουν και οι δύο. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα τότε πρέπει να μιλήσουν με τον Ματίας Ζάμερ», είπε ο 43χρονος προπονητής που στη συνέχεια ανέφερε ότι η ομάδα του δεν θα κάνει απαραίτητα καλό δεύτερο γύρο στη σεζόν μόνο και μόνο επειδή ήταν καλή στο πρώτο μισό της χρονιά.

«Επειδή η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο μισό της σεζόν δε σημαίνει ότι θα είναι οπωσδήποτε και στο δεύτερο. Μπορεί να συμβεί. Μπορεί να χάσουμε μερικά παιχνίδια. Το βλέπετε και στην Ντόρτμουντ. Μία πολύ καλή ομάδα με έναν εκπληκτικό προπονητή και δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Συνέβη σε αυτούς και μπορεί να συμβεί και σε μας» ήταν τα λόγια του τεχνικού των Βααρών που όμως επισήμανε ότι η Ντόρμουντ μπορεί να ανέβει στη δεύτερη θέση αν και θα έχει δύσκολο έργο.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλες ομάδες αλλά πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο για την Ντόρτμουντ να ανέβει στη δεύτερη θέση. Η Λεβερκούζεν, η Βόλφσμπουργκ και η Γκλάντμπαχ είναι πολύ δυνατές. Όμως η Μπορούσια έχει την ποιότητα να τα καταφέρει», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x