Champions League

Γκουαρντιόλα: «Το αήττητό μου ήταν με άλλη ομάδα»

Το μυαλό του αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Ρεάλ έχει συγκεντρωμένο ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν θέλει να σκέφτεται τη θητεία του στη Μπαρτσελόνα ενόψει του πρώτου ημιτελικού.

Την απόλυτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του θέλει ο Πεπ Γκουαρντιόλα προκειμένου η Μπάγερν Μονάχου να καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

O τεχνικός των Βαυαρών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως το αήττητο σερί που «έτρεχε» με τη Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δεν παίζει κανένα ρόλο ενόψει του αυριανού ματς.

«Το αήττητο σερί μου εδώ ήταν με άλλη ομάδα και σε άλλη χρονική στιγμή. Δεν παίζει κανένα ρόλο. Πρέπει να έχουμε εξαιρετική απόδοση για να κερδίσουμε. Είμαι πάντα ενθουσιασμένος όταν παίζω σε έναν ημιτελικό για το Champions League, πόσο μάλλον όταν είσαι στη Μπάγερν και ο αγώνας γίνεται στη Μαδρίτη. Πρέπει να παίξουμε καλά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Είναι πραγματικά ξεχωριστό για μένα το να παίζουμε στην Ισπανία και το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο εδώ», είπε μεταξύ άλλων στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τον Μέσι:
«Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για τη Μπαρτσελόνα, είμαστε στα ημιτελικά του Champions League και δεν θέλω τίποτα να αποσπάσει την προσοχή μου από αυτό το γεγονός. Η γνώμη μου για τον Μέσι δεν αλλάζει».

Για την παρουσία του Αντσελότι στον Πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα ένας ξεχωριστός αντίπαλος, είτε με αυτόν τον προπονητή είτε με άλλον είναι ένας από τους δυσκολότερους αντίπαλους που θα μπορούσαμε να έχουμε στα ημιτελικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x