Stoiximan Super League

«Δείχνει καλά δείγματα η ομάδα» (video)

Για το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και την ομάδα που «χτίζει» ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε ο Παναγιώτης Γλύκος στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Παράλληλα, ο διεθνής τερματοφύλακας στάθηκε και στην πρόοδο της ομάδας από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάσης.

«Κάναμε συζητήσεις καιρό. Είναι ένα συμβόλαιο που μπορεί να με κάνει και πιο σίγουρο και πιο αποτελεσματικό στην πορεία μου ως επαγγελματία. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου με επιβραβεύει και μου δίνει και άλλη ευκαιρία να προσφέρω. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορώ να δίνω το 100% της απόδοσής μου στην ομάδα. Αυτό έχει ανάγκη από μένα», ανέφερε ο 27χρονος γκολκίπερ και απάντησε στο αν ονειρεύεται κάποιον τίτλο με τους Θεσσαλονικείς:

«Όταν είσαι τόσο χρόνια σε μία ομάδα σκέφτεσαι ότι πλέον οι επιτυχίες έρχονται. Ελπίζω στην τριετία του νέου συμβολαίου μου να χαρούμε αυτές τις επιτυχίες».

Στη συνέχεια, ανέλυσε τις διαφορές που βλέπει με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο: «Βλέπουμε από την αρχή της περιόδου αλλαγές στο ρόστερ, αλλαγή στη θέση του προπονητή, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο στον ΠΑΟΚ τελευταία. Έχει έρθει ένας Έλληνας, γνωστός στον ΠΑΟΚ από τη θητεία του τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικά, δεν τον γνώριζα πριν επιστρέψω στην ομάδα μετά το Μουντιάλ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Μία νέα αρχή με νεαρά παιδιά που έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα. Το αποτέλεσμα στο γήπεδο με χαροποιεί. Η ομάδα δείχνει καλά δείγματα ποδοσφαίρου και έχει καλά πατήματα».

Κληθείς να σχολιάσει τους με την Ζίμπρου για το Europa League, υπογράμμισε: «Στα δύο τελευταία φιλικά, κόντρα σε καλές ομάδες δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Ωστόσο, δεν αρκεί να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει να το δείξουμε κιόλας. Σημασία έχει τι θα κάνουμε εντός γηπέδου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x