Stoiximan Super League

Γνώριμος επιθετικός για Κέρκυρα

Ενδιαφέρει η περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι την Κέρκυρα που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με τον 28χρονο Σέρβο να έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τελευταίο σταθμό την Ξάνθη.

Προτεραιότητα της Κέρκυρας εν όψει της νέας σεζόν είναι η έλευση ενός βασικού επιθετικού. Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι και εκείνο του... γνωστού μας, Μάρκο Μαρκόφσκι.

Οι περισσότεροι τον έμαθαν από το πέρασμά του στην Ξάνθη από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2013, όπου αποχώρησε έχοντας σε 47 εμφανίσεις και 13 γκολ. Την αξία του βεβαίως την είχε αποδείξει νωρίτερα στην Football League…

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Σέρβος πρωτοήρθε στην Ελλάδα την σεζόν 2008-2009 και αγωνιζόμενος με την φανέλα της Καλλιθέας, ολοκλήρωσε την χρονιά με 10 γκολ και 4 ασίστ στο δυναμικό του.

Μεγάλο «μπαμ» όμως έκανε την περίοδο 2009-2011, όταν για λογαριασμό της Δόξας Δράμας, ο Μαρκόφσκι σε 67 αγώνες σκόραρε 33 φορές, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στους Ακρίτες.

Τελευταίος του σταθμός, η Σέριφ Τίρασπολ, από την οποία όμως βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης, γι’ αυτό και η Ξάνθη τσεκάρει στενά την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x