Stoiximan Super League

Γούρικο… μαχαίρι δώρο στον Κατσικάρη

Έναν ξεχωριστό τρόπο για να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική μπάσκετ σκέφτηκε η ΠΑΕ Πλατανιάς, που δώρισε στον Φώτη Κατσικάρη ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι με μια μαντινάδα χαραγμένη επάνω του.

Όλη η φίλαθλη Ελλάδα κάνει ευχές για διάκριση της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Την Παρασκευή η ΠΑΕ Πλατανιάς δώρισε ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι στον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην διοργάνωση που πλησιάζει.

Να θυμίσουμε πως αμφότερες οι πλευρές βρίσκονται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«“Δώρο σου κάνω από καρδιάς
ετούτο το μαχαίρι
για να θυμάσαι πάντοτε
αυτόν που το “χει φέρει”.

Με αυτή τη μαντινάδα, γραμμένη σε ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ (Μουντομπάσκετ), που θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου στην Ισπανία.

Το μαχαίρι προσέφερε στον προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ Φώτη Κατσικάρη ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Γιάννης Χριστόπουλος, συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της Π.Α.Ε. Φάνη Ξηνταβελόνη, ο οποίος συνδέεται με πολυετή φιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ πραγματοποιεί, εδώ και λίγες ημέρες, την προετοιμασία της, ενόψει Μουντομπάσκετ, στο Καρπενήσι και διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή του Πλατανιά Χανίων, η οποία επίσης βρίσκεται στην ορεινή Ευρυτανία από τις 17 Ιουλίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, με αποτέλεσμα τα μέλη των δύο αποστολών να περνούν κοινό χρόνο στους χώρους του ξενοδοχείου, στο περιθώριο των προπονήσεων.

Τόσο ο κ. Χριστόπουλος, όσο και ο κ. Ξηνταβελόνης, συνομιλώντας με τον κ. Κατσικάρη και τα λοιπά μέλη του τεχνικού επιτελείου της «εθνικής μας αγαπημένης», ευχήθηκαν, εκ μέρους σύσσωμης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ, επισημαίνοντας ότι η εθνική μας ομάδα μπάσκετ έχει πετύχει, από το 1987 μέχρι και σήμερα, πολύ μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσφέροντας σπουδαίες και αλησμόνητες χαρές και στιγμές περηφάνιας στους Έλληνες φιλάθλους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x