Επικαιρότητα

Γρεβενά: Επαγγελματίας απατεώνας ζητούσε δανεικά για... κηδεία!

Η απάτη, που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 2015, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι την ερευνούσαν μετά την καταγγελία του θύματος.

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών ήταν ο 51χρονος Βούλγαρος, τελικός παραλήπτης των χρημάτων που είχε ζητήσει ως δανεικά για τα έξοδα της... κηδείας στενού συγγενούς της μια άγνωστη γυναίκα από έναν πρατηριούχο υγρών καυσίμων στα Γρεβενά επιμένοντας ότι είναι γνωστή του!

Η απάτη, που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 2015, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι την ερευνούσαν μετά την καταγγελία του θύματος. Ο 45χρονος βενζινοπώλης είχε δώσει 1.700 ευρώ σε έναν 23χρονο άνδρα που είχε στείλει η υποτιθέμενη γνωστή του για να τα παραλάβει. Μάλιστα, είχαν διαπιστώσει τότε ότι ο νεαρός είχε προλάβει να στείλει τα χρήματα με ταχυδρομική επιταγή σε κάποιον άγνωστο -τότε- παραλήπτη.

Μετά την έρευνα, προέκυψε ότι παραλήπτης ήταν ο 51χρονος αλλοδαπός που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και της μυστηριώδους συνεργού του που τηλεφώνησε στον πρατηριούχο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x