Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Για τη νίκη στο Βόλο»

Η Κέρκυρα θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα από τον Πλατανιά στο ματς με τη Νίκη Βόλου, σύμφωνα με τον προπονητή της, Μιχάλη Γρηγορίου.

Η ήττα από τον Πλατανιά αποτέλεσε πισωγύρισμα για την Κέρκυρα, που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος νικώντας τη Νίκη στο Βόλο την Κυριακή (17:15), όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου.

«Μετά την αλλαγή προπονητή και τη νίκη επί του Πανθρακικού η Νίκη έχει πολύ καλή ψυχολογία. Η κατηγορία είναι δύσκολη και με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται καμία ομάδα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχει πρώτη τύχη για να υποβιβαστεί ή να σωθεί. Έτσι θα πάει το πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου», τόνισε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στην έδρα της και με τη βοήθεια του κόσμου της έχει ένα έξτρα κίνητρο για να πάρει τους βαθμούς. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε κι εμείς και μετά την ήττα από τον Πλατανιά θα επιδιώξουμε κι εμείς το ίδιο».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, είπε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δημιουργούμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια έρχονταν τα γκολ, ενώ τώρα μας έχει γυρίσει η τύχη την πλάτη. Ειδικά στο ματς με τον Πλατανιά θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και να είναι διαφορετικό το ματς. Το ζητούμενο για μας είναι να κάνουμε φάσεις και κάποια στιγμή θα έρθουν τα γκολ, γιατί έχουμε ποιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x