Κύπελλο Ελλάδας

Γρηγορίου: «Πάμε για ‘τελικό’ με ΠΑΟΚ»

Ως «τελικό» για την πρόκριση χαρακτήρισε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη της Κέρκυρας επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός ων Φαιάκων τόνισε πως βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και διαπίστωσε την έλλειψη ρυθμού που είχαν οι αναπληρωματικοί και έστρεψε το ενδιαφέρον στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να έχει πραγματικό ενδιαφέρον πρόκρισης η επόμενη συνάντηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Σήμερα έπαιξαν πολλά παιδιά, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Μέχρι το 75', η αλήθεια είναι πως είχαμε προβλήματα, πράγμα, εν πολλοίς, λογικό, μιας και δεν είχαμε ρυθμό, λόγω έλλειψης παιχνιδιών. Πάντως, όταν ανοίξαμε το σκορ, όλα ήταν εύκολα στη συνέχεια.

Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Όπου και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στη Νίκη Βόλου, ενώ για το Κύπελλο έχουμε πλέον και τον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x