Stoiximan Super League

Γύρισε με ανάμεικτα συναισθήματα

Μετριάστηκαν τα χαμόγελα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ναι μεν επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων ο Ίλιτς, αλλά ο Μανιάς αποκόμισε πρόβλημα από το ματς με τον Πανιώνιο. Σταθερά απών παραμένει ο Κοροβέσης.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του ματς με την Καλλονή για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και στο «στρατόπεδο» της ομάδας των Ιωαννίνων επικρατούν ανάμεικτα συναισθήματα.

Αφενός, επέστρεψε κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον αστράγαλο και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Αφετέρου όμως, ο Μιχάλης Μανιάς αποκόμισε πρόβλημα στη μέση από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κι έκανε θεραπεία, ενώ την Τετάρτη (22/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Σταθερά στο «απουσιολόγιο» του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Τρίτης (21/10) στον ΠΑΣ Γιάννινα, περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίσθηκαν στον αγώνα της Νέας Σμύρνης και αγωνιστικά παιχνίδια για όλους τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x