Επικαιρότητα

Η 20χρονη κληρονόμος που σκόρπισε τον θάνατο με την Lexus της... χαμογελά στο δικαστήριο

Όλα δείχνουν ότι έκανε «κόντρες» με έναν άλλον οδηγό όταν συνέβη το τροχαίο - Τα τελευταία δύο χρόνια είχε μαζέψει οκτώ κλήσεις για παραβίαση του ΚΟΚ, οι τέσσερις για υπερβολική ταχύτητα

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε σήμερα η Ουκρανή κληρονόμος η οποία σκόρπισε τον θάνατο προχτές το βράδυ στο Χάρκοβο, παρασύροντας και σκοτώνοντας με την Lexus της τουλάχιστον πέντε άτομα, αφού πρώτα παραβίασε έναν φωτεινό σηματοδότη.


Μάλιστα, η κάμερα ενός τηλεοπτικού σταθμού «αιχμαλώτισε» την κοπέλα να συζητά με χαλαρό ύφος με έναν από τους αστυνομικούς φρουρούς, χαρίζοντάς του μάλιστα κάποια στιγμή και ένα... χαμόγελο.



Αν και οι αρχικές αναφορές των ουκρανικών ΜΜΕ έκαναν λόγο για έξι νεκρούς από το δυστύχημα που «πάγωσε» την Ουκρανία, η σημερινή επίσημη αναφορά των τοπικών Αρχών κάνει λόγο για πέντε θύματα.

Ωστόσο δεν αποκλείεται ο τραγικός απολογισμός να ανέβει, αφού από τους έξι τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, οι τρεις βρίσκονται σε κώμα και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x