F1

Η Force India συζητάει με τον Πέρεζ για ανανέωση

Η Force India έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Σέρχιο Πέρεζ για να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν ο Σέρχιο Πέρεζ θα βρίσκεται στη Force India και το 2018, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει και από άλλες ομάδες. Για τις συζητήσεις με τον Πέρεζ αλλά και συνολικότερα για τη Force India, μίλησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βιτζάι Μαλία.

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Σέρχιο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Πέρεζ είναι πολύ ταλαντούχος και έμπειρος οδηγός», είπε ο Μαλία.

Ο Πέρεζ βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης με 52 βαθμούς, ενώ έχει καταφέρει σε οκτώ από τους δέκα αγώνες να βρεθεί στη βαθμολογούμενη δεκάδα.

Ο Ινδός επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στη περίπτωση που κάποιος από τους οδηγούς της Force India μπει στο στόχαστρο των Mercedes και Ferrari: « Θέλω να πιστεύω ότι οι οδηγοί είναι χαρούμενοι που βρίσκονται στην ομάδα. Τους δίνουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο για να αγωνίζονται. Αν υπάρξει κενή θέση στη Mercedes ή στη Ferrari, προφανώς και θα αρπάξουν την ευκαιρία».

Ο Βιτζάι Μαλία αναφέρθηκε και στο έτερο πιλότο της ομάδας του, Εστεμπάν Οκόν.

«Ο Εστεμπάν είναι ταχύτερος απ’ ότι περιμέναμε, είναι φανταστικός. Είχαμε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση τον περασμένο χειμώνα για το ποιος θα είναι ο οδηγός μας και τελικά κάναμε τη σωστή επιλογή. Έχει ταλέντο και είμαι χαρούμενος που έχει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα, και περιμένω από αυτόν να τερματίζει σε βαθμολογούμενες θέσεις», είπε για τον Γάλλο πιλότο.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x