Τεχνολογία

Η RAVENNA συνεργάζεται με τον Σπύρο Σούλη για το e-shop ravenna.gr!

Η RAVENNA περνάει σε μια νέα εποχή, μέσα από τη συνεργασία της με τον Σπύρο Σούλη και τη δημιουργία του e-shop ravenna.gr!

Ο Ανδρέας Πλάτων Βρεττός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της RAVENNA ΑΕ, καλωσορίζει τον Σπύρο Σούλη στην οικογένεια της RAVENNA. Ο Σπύρος Σούλης, ο πολύ αγαπητός και γνωστός αρχιτέκτονας τόσο από την τηλεοπτική του πορεία όσο και από την επαγγελματική του ιδιότητα, γίνεται το νέο πρόσωπο της RAVENNA σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία που έχει σκοπό να ομορφύνει τα δάπεδα και μπάνια σας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Παράλληλα, η RAVENNA εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα που είναι στην κυριολεξία δίπλα σας, σε απόσταση ενός μόνο κλικ στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ravenna.gr δεν ξεχωρίζει μόνο από τον ανταγωνισμό αλλά εγκαινιάζει και ενσωματώνει δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες, που όχι μόνο κάνουν τo e-shop της RAVENNA πιο πρακτικό και ευχάριστο στην περιήγηση, αλλά και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για τον δικό σας χώρο.

Ο αγαπημένος μας Σπύρος Σούλης, μέσα από τα αποκλειστικά βίντεο που θα βρείτε στο e-shop, θα σας δίνει μοναδικά tips και συμβουλές για ένα όμορφο αποτέλεσμα όπως μόνο αυτός ξέρει! Επιπλέον, το ravenna.gr σάς παρέχει και την μοναδική στην Ελλάδα και όχι μόνο, υπηρεσία αποστολής δειγμάτων για πλακάκια, γρανίτες και ψηφίδες, στον χώρο σας!

Αυτές και πολλές άλλες εκπλήξεις από τη RAVENNA έρχονται μέσα στο 2016.

RAVENNA. Και στο design No1!

Σας το υπογράφει… ο Σπύρος Σούλης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x