F1

Η Red Bull στηρίζει Φέτελ για τον τίτλο

Ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, στηρίζει τον Σεμπάστιαν Φέτελ για τη φετινή μάχη του τίτλου για τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο site της Formula 1 ο Χέλμουτ Μάρκο είπε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα καταφέρει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο σύμβουλος της Red Bull ήταν αυτός που ανέδειξε τον Γερμανό πιλότο κατά τη θητεία του στη Toro Rosso το 2007 και το 2008.

«Πιστεύω στον Φέτελ γιατί ξέρω την ψυχική του δύναμη. Η Ferrari έχει απογειώσει τον τρόπο οδήγησης του. Το Σίλβερστον ήταν εξαίρεση, η Ferrari είχε ξεκάθαρα το καλύτερο μονοθέσιο στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο Σεμπάστιαν θα χρησιμοποιήσει την καλοκαιρινή διακοπή για να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Αυτό ξέρω από εκείνον», είπε ο Χέλμουτ Μάρκο για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο σύμβουλος της Red Bull αναφέρθηκε και στην απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας ότι: « Η θέση που βρισκόμαστε δεν είναι ότι καλύτερο για τη Red Bull, αλλά με τις δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x