Δελτία Τύπου

Η «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο στα κανάλια Novasports

Μεγάλη Τετάρτη 16/4, 23:30 Novasports 2 & Novasports 2 HD-Μεγάλη Πέμπτη 17/4, 23:30 Novasports 2 & Novasports 2 HD-Μεγάλη Παρασκευή 18/4, 23:30 Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου στις 23:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD την εκπομπή «Super Euroleague» με παρουσιαστή τον Γιώργο Συρίγο, στην οποία καλεσμένος θα είναι o παλαίμαχος διεθνής άσος και νυν προπονητής Δημήτρης Παπανικολάου.

Ο 37χρόνος πρώην μπασκετμπολίστας, μιλάει στον Γιώργο Συρίγο, για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το αυριανό δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και γενικά για την εξέλιξη της προημιτελικής φάσης της Euroleague Basketball.

Kατά την διάρκεια της «Super Euroleague» οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλυτικό ρεπορτάζ και πολλά highlights από τους πρώτους αγώνες της φάσης των «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επίσης, αύριο Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου στις 23:30, καλεσμένος στην εκπομπή με τον Γιώργο Συρίγο θα είναι ο προπονητής Στιβ Γιατζόγλου, ενώ και την Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου στις 23:30 η «Super Euroleague» θα φιλοξενήσει εκλεκτούς καλεσμένους και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες των Play offs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x