Χάντμπολ

«Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν χάνονται»

Ο Σάββας Καρυπίδης αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και τον κόσμο της με ένα συγκινητικό μήνυμα, ενώ είναι πιθανό να αποσυρθεί και από την ενεργό δράση.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Σάββας Καρυπίδης αποχαιρέτησε την ΑΕΚ. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής του χάντμπολ ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook πως όσα έζησε στην «Ένωση» δεν συγκρίνονται με τη μεγάλη του καριέρα στα γερμανικά γήπεδα. Παράλληλα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αν και υπάρχει πιθανότητα να παίξει στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στην τελευταία μου ομάδα την ΑΕΚ. Στην Γερμάνια τόσα χρόνια έπαιξα σε γήπεδα 10.000 θέσεων και μερικές φορές 20,000 θέσεων. ΑΛΛΑ αυτό που έζησα φέτος δεν το συγκρίνω με τίποτα. Σαν και σας ΚΑΝΕΝΑΣ. Το εννοώ ΑΕΚ είναι ιδέα! Και οι ιδέες δεν χάνονται! Με βάλατε στην καρδιά σας όπως σας έβαλα και εγώ και αυτό δεν το ξεχνάω. Η τιμή που μπορεί κανείς να κάνει σε έναν αθλητή δεν είναι μια βράβευση ή μια πλακέτα, αλλά η ανιδιοτελής αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του. ΚΑΙ αυτό το ζούσα καθημερινά στην ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν το ξεχνάω. Και επειδή έζησα όλα αυτά προσπάθησα να μείνω άλλο έναν χρόνο. Δεν γινόταν, δεν ήταν εφικτό. Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι ενώ φεύγω ,η καρδιά μου μένει εκεί. Ο Σαββούλης σας δεν σας ξεχνάει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x