Ελλάδα

«Η ΑΕΚ έχει χιλιόμετρα ακόμη να κάνει…»

Αρκετό δρόμο να διανύσει για να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει έχει μπροστά της η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάκο.

Με δύο σερί νίκες, η ΑΕΚ δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο και πάλι, ωστόσο ο Γιώργος Τσιάκος παραμένει προσγειωμένος και τονίζει πως χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει η ομάδα του εκεί που θέλουν όλοι οι φίλοι της.

«Είναι προφανές ότι ο αγώνας μας είναι μακρύς. Η ΑΕΚ επέστρεψε, αλλά έχει να διανύσει χιλιόμετρα ακόμα. Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει καλή ψυχολογία. Αυτό έγινε αντιληπτό και στην αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά. Έχει συμβάλλει καθοριστικά σ’ αυτό και η έλευση του νέου προπονητή. Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο κύριος Σάκοτα με τη γνώση και τη σοφία του έχει βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι. Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε όμως. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει σύμπνοια μεταξύ μας και είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον στόχο», δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ».

«Σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε είναι να μας στηρίζει ο κόσμος μας. Η δυναμική των οπαδών μας είναι γνωστή. Θέλουμε οι οπαδοί μας στο ματς με Κολοσσό να γίνουν ξανά… πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Η παρουσία τους και η συμπεριφορά τους είναι στοιχεία, που έχουν αναδειχθεί κατά κόρον από τον Τύπο. Έχουν κάνει και το ΟΑΚΑ έδρα και μακάρι να συμβεί το ίδιο και στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Δεν θέλω αυτή την ώρα να πουλήσω ‘οπαδιλίκι’. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι είμαι. Όμως, τον κόσμο μας κυρίως φοβούνται οι αντίπαλοι. Τη δική του δυναμική θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και εμείς. Με την ευκαιρία δεσμευόμαστε για άλλη μια φορά ότι θα κάνουμε αυτό, που πρέπει για να τον ικανοποιήσουμε με την εμφάνισή μας, αλλά κυρίως να φέρουμε τη νίκη», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την απουσία του τραυματία Νώντα Παπαντωνίου, είπε: «Όποιος παίκτης κι αν έλειπε θα ήταν σημαντικός. Ο Νώντας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι σ’ αυτή την προσπάθεια και λόγω της θέσης και λόγω της φύσης του. Είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε οι υπόλοιποι ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να καλύψουμε το κενό. Είναι ευχάριστο που δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. Πάνω απ’ όλα για εκείνον και μετά για την ομάδα».

Τέλος, για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος ανέφερε: «Ξέρετε, ότι δεν μου αρέσουν οι φανφάρες. Και το έχω ξαναπεί αυτό. Σημασία έχει να δουλεύουμε. Καλό είναι να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά. Πάμε αγώνα με τον αγώνα. Το Πρωτάθλημα είναι απαιτητικό. Ο κόσμος είναι απαιτητικός. Η ΑΕΚ, που είναι τεράστιο μέγεθος, είναι απαιτητική. Ξέρουμε όλοι τι φανέλα φοράμε. Παλεύουμε γι’ αυτό. Στο παιχνίδι είναι και οι ατυχίες. Μια κακή εμφάνιση, ένας τραυματισμός. Κοιτάμε κάθε φορά μπροστά. Αυτό θα πρέπει να έχουμε σαν μότο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x