Γ' Εθνική

«Η ΑΕΚ χρωστά πολλά σε οπαδούς σαν τον Θέμη…»

Την Τρίτη η ΑΕΚ έχασε ένα μεγάλο «στρατιώτη». Έναν άνθρωπο που η ζωή του ήταν κάτω απ’ αυτή. Κι έναν οπαδό -όπως εξήγησε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6- απ’ αυτούς που νιώθει περήφανη.

Υπάρχουν πασίγνωστοι ΑΕΚτζήδες που βοήθησαν ελάχιστα στο παρελθόν την ΑΕΚ. Και υπάρχουν κι άγνωστοι στον πολύ κόσμο που -με κίνητρο μονάχα την ανόθευτη αγάπη τους για εκείνη- συνέβαλαν αφάνταστα στην εξάπλωση της ιδέας της.

Ένας τέτοιος ήταν ο Θέμης Γύπαρης. Και γι’ αυτό ο χαμός του την Τρίτη, έπειτα από τεράστια πάλη με χρόνια προβλήματα υγείας, βύθισε στο πένθος όσους τον γνώριζαν κι αγαπούσαν πραγματικά την «Ένωση».

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την απώλεια του επικεφαλής της ORIGINAL Ηρακλείου -κι ενός ανθρώπου που τύγχανε του σεβασμού γενικότερα στο συνδεσμιακό κίνημα της Ελλάδας- ο Δημήτρης Χατζηχρήστος τόνισε ότι «πάντα αξίζει ειδική αναφορά σε έναν άνθρωπο και έναν οπαδό όπως αυτός». Διότι εξαιτίας και του Θέμη, όπως σημείωσε, «η ΑΕΚ έχει να υπερηφανεύεται για πολλά πράγματα στην Κρήτη».

«Μιλάμε για τον ορισμό του αφανή στρατιώτη», εξήγησε και συνέχισε: «Με αυτή την ιδιότητα ο Θέμης πορεύτηκε απ’ τη δεκαετία του ’80 σε δύσκολες συνθήκες για την ΑΕΚ -σε αγωνιστικό και μη επίπεδο. Παρόλα αυτά, κατάφερε μαζί με τα άλλα παιδιά να κρατήσουν ψηλά τη σημαία που είχε σηκώσει στο Ηράκλειο ο αείμνηστος Κώστας Ρουμελιώτης».

Αφού τόνισε λοιπόν πως «όσοι γνωρίζαμε το πρόβλημα του ήμασταν δίπλα του και ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους ότι το πάλεψε μέχρι το τέλος», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δεν είδα κανέναν απ’ την επίσημη ΑΕΚ στην κηδεία. Πρέπει να ξέρουν οι φίλοι της όμως, ότι η ΑΕΚ και το οπαδικό της κίνημα του χρωστούν πολλά.

Διότι ο Θέμης βοήθησε να δημιουργηθούν οπαδοί της σε πολύ δύσκολες εποχές. Και παρά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του, στάθηκε παλικάρι μέχρι την τελευταία στιγμή. Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, τον ευχαριστούμε για όλα…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x