Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Αγγλία... προβάρει τα ρούχα για το Euro 2020

Η καλύτερη φουρνιά Άγγλων διεθνών την τελευταία 25ετία έχει την ευκαιρία και τις δυνατότητες να κάνει κάτι εξαιρετικό στο Nations League και να χτίσει πάνω σε μια μεγάλη επιτυχία ενόψει του Euro 2020.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η νεανική εθνική ομάδα της Αγγλίας, του εξαιρετικού, ευέλικτου και καθόλου... κολλημένου Σάουθγκεϊτ, έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση ενόψει και του αγώνα με την Κροατία το μεσημέρι της Κυριακής για το Nations League.

Τα «τρία λιοντάρια», έχουν την ποιότητα να πετύχουν κάτι πολύ σημαντικό σε αυτό το νεοσύστατο τουρνουά της UEFA, να πάρουν την πρόκριση από το γκρουπ με το θετικό αποτέλεσμα στην προσεχή αναμέτρηση με τους φιναλίστ του φετινού Μουντιάλ, ευελπιστώντας, βέβαια, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς να... μπλοκάρει και την Ισπανία, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι του «Γουέμπλεϊ».

Με φόντο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020, αυτή η Αγγλία μπορεί να τα καταφέρει περίφημα και να φτάσει πλέον στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση για να τη διεκδικήσει, όπως έφτασε να το κάνει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ένα μικρό κίνητρο επιπλέον παίρνει ο Σάουθγκεϊτ και οι ποδοσφαιριστές του, με δεδομένο πως οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του προσεχούς Euro θα διεξαχθούν στο «στολίδι» του Λονδίνου με το αγγλικό κοινό ν' αποκτά δύναμη και να έχει την ευκαιρία να ωθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε κάτι πολύ μεγάλο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x