Γιώργος Ζαχαριάδης

Η απονομή του πρωταθλήματος στα δικαστήρια

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις αποφάσεις που θα κρίνουν τον πρωταθλητή και το ενδεχόμενο να μην αγγίξουν το ΠΑΟK-ΑΕΚ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μια υπόθεση που αφορά τον ΠΑΟΚ, αλλά, όχι ότι είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος…

Θα μου πείτε, αν είχαν μεριμνήσει στον ΠΑΟΚ και δεν έπεφτε ούτε χαρτάκι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τότε ίσως να μην ζούσαμε αυτές τις ιστορικές μέρες της ποδοσφαιρικής (δικαστικής περισσότερο) φαρσοκωμωδίας.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αν ο ΠΑΟΚ είχε αφήσει έξω από το γήπεδο αυτό το καλόπαιδο που είχε συλληφεί δυό-τρεις φορές και δεν πετούσε το ρολό, ενδεχομένως να μιλούσαμε για να μια ακόμη νίκη. Αλλά, ας μην είμαστε υπερβολικοί διότι, όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο, αντιλαμβάνονται ότι ο έλεγχος έχει αδυναμίες, όσο λεπτομερής κι αν είναι.

Όχι ότι θα δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα και δεν πρόκειται να δικάσουμε, ούτε να προλάβουμε την ετυμηγορία των δικαστών.

Στην ουσία πάντως, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά, πολλά εξαρτώνται από τη δικαστική αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό και ίσως από την παρέμβαση της ΑΕΚ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα και είναι κάτι που αποτυπώνεται τόσο από τη διάθεση όλων να αποφύγουν τις οριστικές αποφάσεις και να μείνουν μακριά από την κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και με αυτή τη λογική, θα ζήσουμε περίοδο σαν εκείνη που σερνόταν μια υπόθεση στα δικαστήρια και τελικά κανείς δεν την δίκαζε ή τελικά έβγαινε μια απόφαση μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Θα δυσκολευτούν ή δεν θα αγγίξουν το παιχνίδι που κρίνει πολλά, αυτό της Τούμπας με την ΑΕΚ. Θα αφήσουν να τρέξει το πρωτάθλημα και όταν ξεκαθαρίσει η εικόνα στην κορυφή θα εκδώσουν μια αναίμακτη ποινή ή ό,τι άλλο σοφιστούν για να λάβει τέλος η σεμνή τελετή.

Εγώ είμαι και λίγο με την… ΑΕΚ, που ασχέτως να τη βολεύει να πάρει τις ανάσες της, είναι βέβαιο ότι ένα δίκιο το έχει και θέλει να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις των αντιπάλων της και στη συνέχεια να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x