Βόλεϊ

Η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ γυναικών για το European League

Με την απογευματινή προπόνηση στο κλειστό του Βραχατίου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ γυναικών επί ελληνικού εδάφους, δύο ημέρες πριν την έναρξη του European League.

Πρώτος σταθμός για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το Πορτιμάου στην Πορτογαλία και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 07:00 της Παρασκευής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η ενδιάμεση στάση θα είναι η Φρανκφούρτη και, από εκεί, η αποστολή θα μεταβεί στο Φάρο. Από το Φάρο θα συνεχίσει το ταξίδι οδικώς μέχρι το Πορτιμάου, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση κόντρα στους γηπεδούχους στις 20.00 του Σαββάτου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγιέρμο Ναράνχο, και οι συνεργάτες του επέλεξαν τις 14 αθλήτριες που θα είναι στην αποστολή για την Πορτογαλία.


Αυτές είναι οι:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου

Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Όλγα Στράντζαλη, Σταματία Κυπαρίσση, Σία Τοτσίδου

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Άννα Καλαντάτζε, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μελίνα Εμμανουηλίδου

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Αρέτα Κονόμι


Την αποστολή συμπληρώνουν οι συνεργάτες του ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκος Μπουτσορής, ο Ιταλός στατιστικολόγος, Ρικάρντο Μπογιέρι, ο γυμναστής, Γιάννης Παρασχίδης, ο τιμ μάνατζερ, Βαγγέλης Περόπουλος, και ο δημοσιογράφος Τίμος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x