Γενικά

Η αποστολή της Εθνικής γυναικών πινγκ πονγκ για Νορβηγία

Οι σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών είναι αλλεπάλληλες τον τελευταίο καιρό.

Έτσι, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χάλμσταντ η προσοχή στρέφεται ξανά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2019. Την επόμενη Τρίτη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δίνει το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Νορβηγία για την τρίτη αγωνιστική του έκτου γκρουπ στο επίπεδο Β των προκριματικών.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, ανακοίνωσε τις τρεις αθλήτριες, στις οποίες θα βασιστεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτές είναι η Κατερίνα Τόλιου, η Γεωργία Ζαβιτσάνου και η Κωνσταντίνα Παρίδη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Τροντχάϊμ.

Η αποστολή θ’ αναχωρήσει νωρίς το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας και, μέσω Φρανκφούρτης και Όσλο, αναμένεται να φτάσει στην πόλη της κεντρικής Νορβηγίας το απόγευμα.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, που άρχισε το στάδιο 1 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Ελλάδα και Νορβηγία έχουν δώσει από ένα ματς στο γκρουπ και αμφότερες ηττήθηκαν με 3-1 από την Αγγλία. Η κρισιμότητα του πρώτου μεταξύ τους αγώνα έγκειται στο ότι η δεύτερη θέση του γκρουπ δίνει την πρόκριση για το στάδιο 2. Η Εθνική είχε χάσει 3-1 σετ στον Πειραιά τον περασμένο μήνα από την Αγγλία και ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο πια να της «κλέψει» την πρωτιά στο γκρουπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x