Γενικά

Η αποστολή της εθνικής πινγκ πονγκ γυναικών της Νορβηγίας για τον αγώνα με την Ελλάδα

Την αποστολή της για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στην τελευταία αγωνιστική των γκρουπ στο στάδιο 1 των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ 2019 γνωστοποίησε η Νορβηγία.

Η σκανδιναβική χώρα θα έρθει στην Αθήνα με τρεις αθλήτριες και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάροσλαβ Λοβίτσκι, έχει επιλέξει τη Ρεμπέκα Κάρλσεν, τη Ρίκε Σκέιτ και την Καταρίνα Έβενσεν-Βέτζελ.

Η είδηση εδώ είναι ότι βρίσκεται εκτός αποστολής η πρώτη αθλήτρια της Νορβηγίας στη διεθνή κατάταξη. Ο λόγος για την Ίλκα Ντόβαλ, η οποία είναι στο νούμερο 80 του ευρωπαϊκού πίνακα αξιολόγησης τον Νοέμβριο και στο ματς του πρώτου γύρου είχε πετύχει τη μοναδική νίκη για την Εθνική της ομάδα όταν επικράτησε 3-2 της Κωνσταντίνας Παρίδη.

Ο αγώνας της Ελλάδας με τη Νορβηγία θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα STIGA του ΣΕΦ και θ’ αρχίσει στις 19:00. Είναι για την έκτη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ στο επίπεδο Β των προκριματικών και θα κρίνει οριστικά ποια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη θέση και θ’ ακολουθήσει την πρωτοπόρο Αγγλία στο στάδιο 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x