Stoiximan Super League

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Νάπολι

Την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το σαββατιάτικο φιλικό με τη Νάπολι ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Τους παίκτες με τους οποίους θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ιταλία για το αυριανό φιλικό με την Νάπολι ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αφού οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν ένα χαλάρωμα στην Τούμπα, στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε τους παίκτες.

Εκτός έμεινε ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος είναι τραυματίας και έτσι κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Γλύκος που σε διαφορετική περίπτωση θα παρέμενε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους άλλους διεθνείς (Σαλπιγγίδη, Τζαβέλλα και Τζιόλη).

Την «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι Αθανασιάδης, Βίτορ, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος και Τζανδάρης.

Η αποστολή αναχωρεί στις 12 το μεσημέρι για τη Νάπολι, όπου έχει προγραμματιστεί άλλη μια προπόνηση σήμερα το βράδυ στο «Σαν Πάολο».

Εκτός του Ιτάνζ και των τριών διεθνών, δε θα ταξιδέψουν στην Ιταλία και οι Κιόσε, Πολύζος, Παναγιωτούδης, Πόζογλου, Πόποβιτς και Παπαδόπουλος, καθώς και ο Ιντζίδης, οι οποίοι αναμένεται να δοθούν δανεικοί σε άλλους συλλόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x