Έτσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλούσιο θέαμα και συναγωνισμό από τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, πιστή στις διακηρύξεις της για αποκέντρωση του αθλήματος των δυνατών, δίνει, για άλλη μια φορά, ψήφο εμπιστοσύνης στις οργανωτικές ικανότητες της περιφέρειας και ιδιαίτερα της Αριδαίας, η οποία συχνά πυκνά φιλοξενεί διοργανώσεις άρσης βαρών.

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, ο Δήμος Αλμωπίας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πολύτιμη είναι η συνεργασία των εθνικών χορηγών της ΕΟΑΒ.

Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, με την οργανωμένη προβολή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, στοχεύει στην ανάδειξη της ομορφιάς του Δήμου Αλμωπίας. Οι 250 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και οι προπονητές και οι συνοδοί τους, θα έχουν, άλλωστε, την ευκαιρία να επισκεφτούν το βυζαντινό κάστρο της Χρυσής, που χρονολογείται από τον όγδοο αιώνα, καθώς και το χωριό Λουτράκι με τα περίφημα ιαματικά λουτρά Πόζαρ.

Με αυτόν τον τρόπο όλοι όσοι ανήκουν στην «οικογένεια» της άρσης βαρών θα γίνουν "πρεσβευτές" της περιοχής και θα προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές και τη φιλοξενία του Δήμου Αλμωπίας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ