Stoiximan Super League

Η βράβευση του Λεοζίνιο… για τον Παναθηναϊκό

Η εξαιρετική εμφάνιση του άσου της Καλλονής, Λεοζίνιο, κόντρα στον Παναθηναϊκό του χάρισε το βραβείο του MVP για την τρίτη αγωνιστική της Super League, το οποίο το παρέλαβε Γενικού Αρχηγού της ομάδας

Ο Λεοζίνιο είναι πλέον και τυπικά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της τρίτης αγωνιστικής της Super League, αφού ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του Μιχάλη Καραβασίλη, μετά και από την ψηφοφορία που διοργανώθηκε από την διοργανώτρια αρχή, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και τη NOVA.

Ο γενικός αρχηγός της Καλλονής έδωσε στον άσος της ομάδας της Μυτιλήνης την… επιβράβευση για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την διαδικασία να πραγματοποιείται στα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Παίρνοντας το λόγο ο Μιχάλης Καραβασίλης τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για την διάκριση του Λεοζίνιο μην παραλείποντας να αναφερθεί στην τετραετή παρουσία του στο ρόστερ της Καλλονής. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «ο Λεοζίνιο έχει πετύχει καθοριστικά γκολ για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x