Το πρωί της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2018 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το 16ο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης (23-24/2).

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και ισχύει για δύο ημέρες- τρεις αγώνες

Έχουν εκδοθεί 2.250 εισιτήρια, 1.350 μπλε χρώματος για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και 900 λευκού χρώματος για τους φιλάθλους των ομάδων ΟΦΝ Ιωνίας, Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας και Φιλίππου Βέροιας.

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:

-Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης
(Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, τέρμα Ν. Κρίνης)

-Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας
(ΔΑΚ Αμυνταίου)

-Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας
(Περικλέους 2, Βέροια)

Ώρες: 09:00-15:00

-Κατάστημα «Γερμανός» της Κοζάνης

Την Παρασκευή και το Σάββατο πριν από τους αγώνες θα λειτουργήσουν εκδοτήρια έξω από το ΔΑΚ Λευκόβρυσης για τις ανάγκες των φιλάθλων.


Αύριο Πέμπτη 22/2 και ώρα 15:30 στη Κοβεντάρειο αίθουσα του Δήμου Κοζάνης (οδός Χαρισίου Μούκα 7) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 16oυ Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστα Σταματιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα, του Προέδρου του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη, του Τομεάρχη Επικοινωνίας Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Χρήστου Παπαδόπουλου, καθώς και εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ, ΟΦΝ Ιωνίας, Φιλίππου Βέροιας, ΠΑΟΚ RED-LED και Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας.


Το πρόγραμμα

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
1ος ημιτελικός: 17:30 ΟΦΝ Ιωνίας- Φίλιππος Βέροιας (ΕΡΤ3)
2ος ημιτελικός: 20:00 ΠΑΟΚ RED LED – Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (ΕΡΤ3)

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
Τελικός: 18:00 (ΕΡΤ3)

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ